Last news in Fakti

9 Юни, 2023 12:40 859 0

Байерн Мюнхен официално привлече халф на РБ Лайпциг

  • конрад лаймер-
  • байерн мюнхен-
  • футбол

Ще дам 100% от себе си от ден първи в Байерн и ще пренеса това и по време на тренировките, заяви Лаймер

Байерн Мюнхен официално обяви привличането на халфа на РБ Лайпциг Конрад Лаймер. 26-годишният австриец идва като свободен агент, след като договорът му с "биковете" изтече. Полузащитникът парафира с шампиона на Германия за 4 години - до лятото на 2027 година.

"Ще дам 100% от себе си от ден първи в Байерн и ще пренеса това и по време на тренировките. Това е сбъдната мечта за мен. Байерн е един от най-добрите отбори в света. Ще дам всичко за отбора и феновете. Байерн винаги има най-високите цели - точно като мен. На точното място съм тук", заяви Лаймер пред официалния сайт на клуба.

"Не мога да губя. Винаги давам всичко от себе си, независимо дали е на терена или извън него. Във всеки мач, във всяка тренировка ще получите най-доброто от мен. Това може да очаквате от мен. Развълнуван съм да нося фланелката на този отбор, да опозная съотборниците си, града. Целите ми? Няма нищо по-добро от това да печелиш титли", добави австриецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА