Last news in Fakti

30 Юли, 2023 16:25 1 986 0

Байерн иска да има нов вратар до края на идната седмица

  • байерн мюнхен-
  • вратар-
  • нойер-
  • давид-
  • рая

Все още не е ясно кога Мануел Нойер ще се завърне в игра

Байерн иска да има нов вратар до края на идната седмица - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Байерн иска да привлече нов вратар до края на следващата седмица, пише Фабрицио Романо. Баварците се спряха на Давид Рая от Брентфорд, след като в списъка им имаше няколко стражи, сред които Гиорги Мамардашвили и Давид де Хеа, предава gong.bg.

Ръководството на баварците е фокусирано изцяло върху привличането на испанския вратар на "пчеличките". От английския клуб искат 40 млн. евро за Рая, но от "Алианц Арена" се опитват да намалят цената му.

Байерн вече се раздели с Александър Нюбел, който беше даден под наем на Щутгарт за предстоящия сезон. В същото време Ян Зомер чака развитие около привличането на Рая, за да финализира трансфера си в Интер.

Баварците и "нерадзурите" са на финален етап в преговорите за швейцареца, но сделката ще се случи, след като на "Алианц Арена" пристигне нов вратар, тъй като все още не е ясно кога Мануел Нойер (на снимката) ще се завърне в игра.

Давид Рая е юноша на Корнейя, като още през 2012 година преминава в академията на Блекбърн, а след това е част и от първия отбор преди да бъде продаден на Брентфорд през 2019 година. За националния отбор на Испания има 2 мача.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА