Last news in Fakti

6 Септември, 2023 15:30 1 902 1

Отборът на Вили Вуцов с остра позиция след наказанията, наложени от БФС

  • янтра габрово-
  • бфс-
  • футбол-
  • велислав вуцов-
  • наказание-
  • бомбички

Тимът трябва да плати 1000 лева заради бомбички по време на двубоя със Струмска слава

Отборът на Вили Вуцов с остра позиция след наказанията, наложени от БФС - 1

Янтра Габрово излезе с остра позиция след наказанията, които получи от Дисциплинарната комисия. Тимът, воден от Велислав Вуцов, трябва да плати 1000 лева заради бомбички по време на двубоя със Струмска слава.

Ето какво написаха от Янтра без редакторска намеса:

"Някой чу ли бомбички на стадиона?

Дисциплинарната комисия на БФС наложи парична санкция от 1000 лева на Янтра за възпламеняване на бомбички по време на срещата със Струмска слава в неделя!!! Наказанието е по доклад на делегата на срещата Стефан Цанев Цонков от Велико Търново. Явно слухът и зрението на г-н Цонков са по-обострени, защото само той изглежда е чул и видял възпламеняване на бомбички на стадион „Христо Ботев“ в двубоя срещу тима от Радомир. В следствие на написаното от него, клубът ни е наказан на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. В от ДП за сезон 2023/2024.

Въпреки че такова нещо няма, което показва и записът на срещата, „Янтра“ трябва да плати 1000 лева, наред с традиционната санкция от 150 лева за създаването на футболна атмосфера чрез нерегламентирано използване на факли от габровските фенове (друг е въпросът кога то е регламентирано според ДП).

Питаме, защо клубът трябва да плати санкция за нещо, което не се е случило?"


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба Гицка

    5 0 Отговор
    Мачкай Вили тая корумпирана сган.