Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 09:00 1 241 3

Поредно признание за Меси в САЩ

  • лионел меси-
  • футбол-
  • интер маями

Световната футболна звезда се присъедини към тима от Мейджър Лийг Сокър през лятото на 2023 г. като свободен агент и подписа договор до 2025 г.

Поредно признание за Меси в САЩ - 1

Лионел Меси бе признат за най-добър играч на Интер Маями за сезон 2023, предават от пресслужбата на американския клуб.

Световната футболна звезда се присъедини към тима от Мейджър Лийг Сокър през лятото на 2023 г. като свободен агент и подписа договор до 2025 г. Аржентинецът изигра 14 мача за клуба на Дейвид Бекъм, в които се отчете с 11 попадения и 5 асистенции и помогна да отбора да завоюва Купата на Лигата.

Лечение на травми обаче го извади от строя за кратко и отсъства в решителните мачове, в които можеше да помогне на Интер Маями да се класира за финалната фаза на МЛС, което не се случи и плейофите останаха без Меси и компания.

Отличието идва броени дни, след като световният шампион от Мондиал 2022 в Катар бе отличен с осмата рекордна “Златна топка”.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зелен петел

    0 1 Отговор
    Много за месени си има в САЩ.
  • 2 Ха ха

    1 2 Отговор
    Меси Дузпата не е вкарвал гол за Интер Маями в последните 15 мача. Хахаха
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.