Last news in Fakti

25 Декември, 2013 12:00 1 692 0

Иво Ангелов: Доказах, че съм номер 1

  • иво ангелов-
  • борба-
  • армен назарян

Армен Назарян пожела олимпийска титла на Иво Ангелов

Иво Ангелов: Доказах, че съм номер 1 - 1
Снимка: БГНЕС

„Тази година доказах, че съм номер едно. Това става с желание и вяра, че си най-добрият”, заяви в предаването „Тази сутрин” по bTV спортист номер 1 на България за 2013 година Иво Ангелов.

„Вече усещам известността по улиците. Много хора ме заговарят и ми стискат ръката, снимат се с мен. Чувствам се известен. Догодина ще се опитаме отново да повторим успехите от европейското и световно първенство”, каза още Ангелов, който триумфира с титлите в Тбилиси и Будапеща по-рано през годината.

„Иво стана световен и европейски шампион – определено заслужи признанието да е спортист номер 1 на България. Аз като играч спечелих  три поредни световни титли, а не успях да взема наградата, радвам се, че поне като треньор я спечелих. Към момента нямаме проблеми с новия министър на спорта, получаваме подкрепа и от федерацията. Трябва да се осигури всичко на борбата като спорт, защото тя носи медали”, заяви треньор номер 1 на страната ни Армен Назарян.

Треньорът на националния ни отбор по класическа борба също изрази надежда да бъдат повторени, дори задминати успехите от изминаващата 2013 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА