Last news in Fakti

26 Януари, 2024 09:24 1 786 5

Десподов е хит в Гърция

  • футбол

Българинът с гол на кръга

Десподов е хит в Гърция - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Капитанът на България и звезда на ПАОК Солун - Кирил Десподов, заслужи поредно признание за силния сезон, който прави с „двуглавите орли“.
ПАОК разби с категоричното 5:1 като гост Волос и по този начин запази първото си място в гръцката Супер Лига, а с основна заслуга за победата бе Кирил Десподов, който вкара първия и третия гол.
Особено красиво бе изпълнението за 3:0, при което българинът нанесе топовен шут от дистанция и определено впечатли хората в солунския клуб. Въпросният гол бе избран от последователите на гръцката Супер Лига за гол №1 на кръга с 35,19% от общия брой гласове.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иии

    5 3 Отговор
    Десподов му трябва още по-голям клуб в западна Европа и може да стане от топ играчите в Европа.
  • 2 дядо поп

    6 0 Отговор
    Що така бе Кире , защо на вънка играете а в България сте като недвижима собственост на отбора си?

    Коментиран от #4

  • 3 Aлфа Bълкът

    6 0 Отговор
    Да можехме да видим и гола?
  • 4 Aлфа Bълкът

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "дядо поп":

    Играе той, като Барби. Издумка 3-4 гола на някой опашкар и топ футболист на годината, мега звезда.
    Бербатов го помня общо с 2 гола срещу Челси и Арсенал (може да бъркам), един гол срещу Рома и легендарния му хеттрик срещу Ливърпул.
    За националния не е вкарвал гол на по-голям отбор от Беларус. Дай му Андора, Малта, Люксембург и гледай какво ги прави. Ама сега и на тях не може да вкараме.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.