Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 16:03 2 354 4

Тъжна вест в Англия

  • футбол

Трагедия със 17-годишно момче

Тъжна вест в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

17-годишният футболист Адам Анкърс почина, след като се почувства зле след благотворителен мач за формацията на английския Уикъмб Уондърърс до 19 години. Заради оплакванията относно здравословното си състояние, Анкърс е бил настанен в болница, където часове по-късно е починал.

Адам не само е бил част от школата на Уикъмб. Той е бил запален фен на клуба, притежател на сезонна карта и е посещавал домакинските мачове със семейството си, съобщи БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цент Тури Он

    21 2 Отговор
    трагедия или ваксинация?
  • 2 Бор Сук

    13 1 Отговор
    важното е, че е преборил ковидя
  • 3 според мен е ваксиниран наскоро

    13 0 Отговор
    Ваксиниран ли е с ковид ваксина, или е пиел по 5 енерджи дринка от по 1 кило ?

    Коментиран от #4

  • 4 Баш Батка

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "според мен е ваксиниран наскоро":

    В Англия не се продават на деца и трудно ще видиш дете да ги джаса. Осведомете са малко селиджъри дет търкате тука за по две минални на софията в HP.