Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 18:31 3 990 4

Новак Джокович поздрави брат си Григор Димитров

  • спорт

"Красив момент, Братко", написа Ноле

Новак Джокович поздрави брат си Григор Димитров - 1
Снимка: Тенис ТВ

Григор Димитров направи хубав жест към човек в неравностойно положение. Гришо победи Себастиан Корда с 2:0 сета в 1/8-финалите на АТП 250 турнира в Марсилия, Франция и веднага след мача се качи в трибуните.

Димитров отдели внимание на човек в неравностойно положение, който бе сред феновете по трибуните. Човекът беше видимо доволен от отношението на Димитров.

Най-вероятно всеки би направил като Гришо, но все пак Димитров пак показа, че има голямо сърце. Той много пъти е доказвал, че е сред най-големите джентълмени в тениса.

"Красив момент, Братко", написа Новак Джокович за случката. Сърбинът е най-успешният тенисист в историята на спорта при мъжете на ниво Голям шлем. Джокович чувства Димитров като брат.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ноле и Григор са

    37 2 Отговор
    Великани
  • 2 Перничанин

    23 7 Отговор
    Сърбите - мои брача . Руснаците- мои братушки .
  • 3 Мнение

    8 24 Отговор
    Джокович е лицемер. Никога не е смятал Григор за приятел.
  • 4 Перо

    16 4 Отговор
    Това е нормално, куртоазно и уважително обръщение на сърбите, няма нищо лично или специално! Мисирките пак се унесоха!