Last news in Fakti

10 Февруари, 2024 10:00 1 351 2

Холивудска звезда: Полудявам от кеф на "Олимпико"

  • ръсел кроу-
  • лацио-
  • олимпико-
  • стадио олимпико-
  • футбол

Беше любов от пръв поглед с Италия и с Лацио, заяви Ръсел Кроу

Холивудска звезда: Полудявам от кеф на "Олимпико" - 1

Холивудската звезда Ръсел Кроу сподели любовта си към Лацио и “Стадио Олимпико”, докато присъства на фестивала в Санремо, наричайки го „любов от пръв поглед“.

59-годишният актьор отдавна имаше любовна афера с Италия и през декември 2022 година бе назначен от кмета на Рим за световен посланик на столицата.

Кроу, който беше последният международен гост на третата вечер на фестивала в Санремо, отдавна беше споделил явно подкрепата си за Лацио, което той потвърди на пресконференция преди две години след слуховете, че е фен на Рома.

Говорейки пред “RTL” в Санремо, Кроу беше попитан за първи път за момент преди да излезе на сцената в Санремо, където беше видян да се снима с шал на Лацио.

„Аз съм фен на Лацио, полудявам от кеф на “Стадио Олимпико” в Рим. Беше любов от пръв поглед с Италия и по-специално със столицата, както и с Лацио”, сподели Ръсел Кроу.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всички

    3 3 Отговор
    Ритнитопковци са абдали , а техните фенове са съвсем абдали.....
  • 2 Стадио "Олимпико"

    2 1 Отговор
    Дайе, Форца Рома!