Last news in Fakti

11 Февруари, 2014 17:44 1 304 0

Български биатлонист отпада за старта на 20 км

  • биатлонист-
  • сочи-
  • 20 км

Състезанието е планирано за четвъртък

Български биатлонист отпада за старта на 20 км - 1
Снимка: БТА/АР

Биатлонистът Иван Златев отпада за индивидуалния старт на 20 километра, реши щабът на националния отбор на България в Сочи. Състезанието е предвидено за четвъртък от 16.00 ч. българско време.

По регламент българите в Сочи са петима, а правилникът позволява участието на четирима, тъй че един от тях остава резерва за индивидуалните стартове.

Мястото на Златев ще заеме Мирослав Кенанов, който пропусна спринта на 10 км. Съставът на щафетата, която е последна в програмата, ще се определи съобразно представянето в индивидуалните стартове и моментното състояние на състезателите.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА