Last news in Fakti

21 Юни, 2024 18:42 1 040 4

Панатинайкос изкушава Александър Везенков с мегаоферта

  • панатинайкос-
  • мегаоферта-
  • везенков-
  • гърция-
  • нба-
  • баскетбол

ПАО е предложил 17 милиона евро заплата и 3-годишен договор на Александър Везенков

Панатинайкос изкушава Александър Везенков с мегаоферта - 1
Снимка: you tube

Шампионът в Евролигата Панатинайкос е отправил мегаоферта в опит да привлече българската баскетболна звезда Александър Везенков.

ПАО е предложил 17 милиона евро заплата и 3-годишен договор на Александър Везенков в опит да го върне обратно в Европа, съобщи гръцкото издание „gazzetta.gr“, пише dsport.bg.

Българинът имаше труден първи сезон в Националната баскетболна асоциация с екипа на Сакраменто Кингс, като бе пренебрегван от старши треньора на „кралете“ Майк Браун.

Освен Панатинайкос, оферта към Везенков има и от страна на бившия му тим Олимпиакос, който е предложил 10 милиона евро и тригодишен договор на крилото, за да се завърне обратно в тима.

Разбира се, пред Везенков все още стои възможността да изпълни договора си със Сакраменто Кингс и да остане в НБА или да се надява да бъде част от сделка, която да го изпрати в друг отбор в Лигата на извънземните.

През сезон 2023/24 Саша игра в 42 мача за Сакраменто и отбеляза средно 5,4 точки, 2,3 борби при 37,5% стрелба зад арката. Той оставаше на паркета по 12,2 минути средно на мач.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 тренер

    7 2 Отговор
    Ще се радвам да приеме и да се махне от САЩ, там тотално се обезличи!
    Америка не търпи добри БЕЛИ баскетболисти, ако не вярвате следете на живо расизма срещу Кейтлин Кларк! Расъзмът срещу белите в баскетбола на САЩ достига невиждани висоти !

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Aлфа Bълкът

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "тренер":

    Дано да не ни пишат за него вече всеки ден, както правеха преди.