Last news in Fakti

26 Юни, 2024 07:15 1 643 3

Селекционерът на Англия остана доволен от играта, фенове го замеряха с чаши

  • англия-
  • гарет саутгейт-
  • фенове-
  • футбол-
  • евро 2024

След мача Саутгейт отиде пред сектора с английските привърженици, за да ги поздрави

Селекционерът на Англия остана доволен от играта, фенове го замеряха с чаши - 1

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт за пореден път си навлече гнева на феновете на тима. “Трите лъва” изнесоха бледа продукция срещу Словения и стигнаха само до нулево равенство, но то беше достатъчно за първото място в група “С” на Евро 2024.

След мача Саутгейт отиде пред сектора с английските привърженици, за да ги поздрави, но в отговор към него полетяха няколко пластмасови чаши, а се чуха и освирквания.

“Мисля, че подобрихем контрола на топката. Създадохме положения, но ни липсваше прецизност при последния пас. Резервите се включиха много силно. Разбирам феновете, но сме поставени в трудна обстановка. Това ми напомня на времето, когато аз играех за националния отбор”, коментира Саутгейт.

“Опитахме се да спечелим мача с включването от пейката на младите футболисти. Коул Палмър се представи отлично. Той намира свободните зони и създава опасности за съперника. Разчитахме, че ще вкара гол в края. В тима ни има доста млади момчета и ги проверяваме в трудни условия. Трябва да ги развиваме. Днес видях много неща, на които можем да се опрем занапред”, изрази задоволството си Саутгейт.

“Много се гордея с футболистите. През второто полувреме изцяло контролирахме мача, но не се възползвахме от шансовете си. Играхме по-добре, отколкото в предишните мачове. Хубаво е, че сме първи в групата. Това би трябвало да ни осигури по-лесен съперник”, добави наставникът на Англия.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    9 0 Отговор
    Скоро ще пеете " Итс каминг хоум" и ще си се приберете. По-слаби от вас са може би единствено сръбската скара
  • 2 Леля Гошо

    8 0 Отговор
    Смешно селско отборче, което скоро ще отпадне. Поне да бяха взели Хари Магуайър, та да се оправдават с него.
  • 3 футболист или треньор

    8 0 Отговор
    тоя никога не е ставал за нищо саутгейт