Last news in Fakti

26 Юни, 2024 10:00 450 0

ЦСКА намери съперник и за последната си лятна контрола

  • цска-
  • футбол-
  • контрола-
  • берое

Така цялата програма на тима в планинския курорт вече е ясна

ЦСКА намери съперник и за последната си лятна контрола - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА намери съперник и за последната си лятна контрола. "Армейците" ще срещнат Берое в понеделник, 1 юли, от 18:00 часа в Банско.

Така цялата програма на тима в планинския курорт вече е ясна – съперници са Крумовград (днес от 17:30 часа), Политехника Яш, Берое, както и Макаби Петах Тиква и Раднички Ниш в последния ден преди прибирането в София.

Последният спаринг на ЦСКА за лятото ще е на 13 или 14 юли на националния стадион „Васил Левски“ и ще играе ролята на официално представяне за новия сезон. Червените започват първенството с тежко гостуване на Лудогорец в уикенда на 20-21 юли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА