Last news in Fakti

2 Юли, 2024 11:00 1 659 4

Левски продава нападател в Чехия и привлича за заместник французин

  • рикардиньо-
  • чехия-
  • футбол-
  • селекция-
  • трансфер

Твърди се, че "сините" ще приберат нелоша сума след продажбата на бразилския футболист

Левски продава нападател в Чехия и привлича за заместник французин - 1
Снимка: БГНЕС

Левски продава до часове Рикардиньо в Чехия, съобщава БЛИЦ. Според наши източници централният нападател вече е в бившата социалистическа страна и утре ще мине медицински прегледи във Виктория Пилзен.

Твърди се, че "сините" ще приберат нелоша сума след продажбата на бразилския футболист. Междувременно се разбра, че Левски е много близо до привличането на френски нападател. Именно той ще замести Рикардиньо в атака на тима от "Герена".

Пред треньора Станислав Генчев има още два варианта за фланелката с №9. Най-вероятно обаче изборът ще падна върху въпросния французин.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    4 1 Отговор
    Бившата соцстрана беше Чехословакия,а не Чехия.За нашите многознайни и политкоректни журналисти това е без значение,важното за тях е да намерят повод за оригиналничене.А на Левски - Браво,това трябва да им е политиката:довеждат отнякъде футболистчета,пускатги да играят,вдига им се цената и веднага да ги продават.Както се казва:алъш-веришът трябва да върви.
  • 2 Българин

    4 1 Отговор
    Дано наистина да е французин, а не африканец с френски паспорт, че се нагледахме на такива "ребрандирани" припознати "французи".

    Коментиран от #3

  • 3 Сандо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Че то има ли "оригинални" французи,умеещи да играят футбол?Като им гледам националния отбор,отговора най-малко ще е уклончив.
  • 4 Някой

    1 0 Отговор
    Французин от Папуа Нова Гвинея ще да е,ама 1914 на такива се радва!