Last news in Fakti

2 Юли, 2024 13:21 541 0

Анди Мъри обяви своето решение за Уимбълдън

  • анди мъри-
  • обяви-
  • решението-
  • сингъл-
  • тенис-
  • уимбълдън

Мъри обяви оттеглянето си от настоящия турнир на сингъл на Откритото първенство на Великобритания

Анди Мъри обяви своето решение за Уимбълдън - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Двукратният шампион на „Уимбълдън“ Анди Мъри обяви, че се оттегля от настоящия турнир на сингъл на Откритото първенство на Великобритания. Вместо това 37-годишният британец предпочете да се сбогува с „Ол Инглънд Клъб“ в надпреварата на двойки заедно с по-големия си брат Джейми.

Мъри, който планира по-късно през годината да прекрати кариерата си, само преди 10 дни претърпя операция на гърба. Шампионът за 2013 и 2016 г. Трябваше да започне участието си на сингъл на „Уимбълдън“ днес в мач срещу чеха Томаш Махач.

„За съжаление, въпреки усилената работа по възстановяването след операция преди малко повече от седмица, Анди взе решение да не играе на сингъл на „Уимбълдън. Той е изключително разочарован от този факт, но ще се състезава с брат си Джейми на двойки за последен път“, обявиха от екипа на шотландеца.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА