19 Август, 2024 22:29 2 214 1

Майк Тайсън заяви, че е готов за битката срещу инфлуенсъра Джейк Пол

  • майк тайсън-
  • бокса-
  • инфлуенсър-
  • джейк пол

Двубоят е на 15 ноември

Майк Тайсън заяви, че е готов за битката срещу инфлуенсъра Джейк Пол - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Легендата в бокса Майк Тайсън заяви, че е готов за битката на 15 ноември срещу инфлуенсъра Джейк Пол. Двамата говориха пред журналистите на съвместна пресконференция в Ню Йорк (САЩ), предаде "Фокус".

"Защо да не мога да се завърна на тези години? Кой друг може да го направи, ако не аз? Имаме ютубър, който ще се бие срещу най-великия боксьор, който някога е живял.

Той може да е бил на ринга с хора с подобни намерения, но в реалността - не. Щом го хвана, всичко ще приключи, а той ще бяга. Ще бяга като крадец", каза Тайсън.

Боксовата среща ще бъде излъчвана на живо чрез платформата Нефликс и ще се проведе на 80-хилядния стадион "AT&T" в Арлингтън.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🍋🍊🇧🇬

    1 0 Отговор
    мда, до 15 Ноември, Железнийот Майк ще получи още три Инфаркта и Мача нема да се състои но са е важно да се земат ени пари и да се задържат за още 3и Месеца?