25 Август, 2024 14:44 1 297 0

Скандал в Италия: звездата на Милан вбеси ултрасите

  • милан-
  • фенове-
  • италия-
  • леао-
  • жест-
  • ултраси

Жестът ми не беше срещу цялата агитка, а само срещу един фен, оправда се Леао след мача

Скандал в Италия: звездата на Милан вбеси ултрасите - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Лошият ден за Милан вчера не се спря само до загубата с 1:2 от Парма на “Енио Тардини”, но и с жеста на Рафаел Леао, който вбеси феновете на “росонерите”.

При изравнителния гол на Милан, реализиран от Кристиян Пулишич в 66-та минута на двубоя, Леао, който бе автор на асистенцията, отиде пред гостуващата агитка от Милано, съсредоточи се в една точка и сложи пръста си пред устата, показвайки ясно, че трябва да има тишина от тяхна страна.

Днес, когато напрежението спадна, португалецът се изяви в социалните мрежи с писмо към феновете, което гласи следното: “Жестът не е бил и никога няма да бъде за Курва Суд, защото те винаги са били близо до мен в най-трудните моменти. Най-вероятно са единствените верни фенове, които са до нас в трудностите. Жестът беше за един специфичен фен, който направи много негативен коментар, когато губехме. Никой футболист на Милан не излиза на терена да играе лошо нарочно. Уважаваме фланелката от началото до края на всеки мач. Ще продължа да рискувам, както съм го правил винаги, това ме прави различен. Мачът от вчера приключи и сега е моментът да се концентрирам за следващия сблъсък. Курва Суд, завинаги с вас!”, написа Леао.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА