3 Септември, 2024 17:22 728 3

Напук на критиките към Ерик тен Хаг, ръководството на Манчестър Юнайтед засилва подкрепата към него

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • треньорът-
  • ръководството-
  • подкрепа-
  • критики

„Ерик има нашата пълна подкрепа", заявиха от клуба

Напук на критиките към Ерик тен Хаг, ръководството на Манчестър Юнайтед засилва подкрепата към него - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

В момент, когато критиките срещу мениджъра на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, отново се появяват, ръководството на „червените дяволи“ засвидетелства публично подкрепата си за нидерландския специалист, пише dsport.bg.

„Ерик има нашата пълна подкрепа. Работихме в тясно сътрудничество на трансферния пазар. Ще продължим да работим по същия начин, за да му помогнем да постигне най-добрите резултати за отбора“, заяви изпълнителният директор на клуба Омар Беррада.

Беррада е категоричен, че Манчестър Юнайтед вярва на Тен Хаг, дори отборът да постига лоши резултати: „Вярваме ли в него? Несъмнено. Смятаме, че Ерик е правилният треньор за нас и го подкрепяме напълно.“

Спортният директор Дан Ашуърт също подкрепи нидерландеца: „Моята роля е да го подкрепям по всякакъв възможен начин. Така отнемаме възможно най-голяма част от отговорностите му и му позволяваме да се концентрира напълно върху тренировките и тактиката.“

Началото на сезона не беше лесно за Манчестър Юнайтед. Въпреки победата с 1:0 над Фулъм на старта на Висшата лига, „червените дяволи“ претърпяха две поредни загуби – с 1:2 от Брайтън като гост и с 0:3 в дербито срещу Ливърпул на „Олд Трафорд“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Големец

    7 0 Отговор
    Няма по-жалки ръководители във висшата лига. Жалко за многобройните фенове.
  • 2 Макето

    3 0 Отговор
    Да вземат Нестор Ел Маестро!
  • 3 Пълна подкрепа ОЗНЧАВА:

    1 0 Отговор
    След максимум 3кръга си събира багажа, взема си кофичката, и отива друг плаж.