16 Септември, 2024 19:45 1 343 0

Балкан Ботевград вади от употреба номер 15 в памет Георги Христов

  • балкан ботевград-
  • номер-
  • георги христов-
  • легендата-
  • баскетбол

Това ще се случи по време на традиционния турнир в негова памет

Балкан Ботевград вади от употреба номер 15 в памет Георги Христов - 1
Снимка: БГНЕС

Баскетболният вицешампион на България Балкан Ботевград ще отдаде заслужено признание на една от големите си легенди Георги Христов. От клуба обявиха, че ще извадят от употреба екипа с номер 15, който Христов носи по време на кариерата си.

Това ще се случи по време на традиционния турнир, който Балкан организира в памет на Георги Христов, предава БТА.

В тазгодишната надпревара ще участват отборите на Балкан, Черно море Тича и кипърският АЕЛ. Турнирът ще се проведе от 19 до 21 септември в "Арена Ботевград".

Вече е ясна и програмата, като на 19 септември Балкан ще се изправи срещу АЕЛ от 19:00 часа. На 20 септември предстои двубоят Черно море Тича - АЕЛ от 18:00 часа, а на следващия ден о 18:00 часа един срещу друг ще излязат Балкан и Черно море Тича.

Входът за мачовете в "Арена Ботевград" е свободен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА