26 Септември, 2024 17:15 1 101 3

Лудогорец с нов старши треньор до края на деня, шампионите вземат водил Шахтьор Донецк и Динамо Загреб

  • игор йовичевич-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • лига европа

За последно Йовичевич е бил начело на Ал Раед, откъдето си тръгва през лятото

Лудогорец с нов старши треньор до края на деня, шампионите вземат водил Шахтьор Донецк и Динамо Загреб - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец може да има нов треньор до края на деня. "Орлите" водят преговори с Игор Йовичевич. Наставникът в момента е в Разград и води заключителни преговори с шефовете на българския шампион. На този етап обаче няма подписан договор, но се очаква това да се случи днес или утре..

За последно Йовичевич е бил начело на Ал Раед, откъдето си тръгва през лятото. Преди това води украинския и хърватския гранд Шахтьор Донецк и Динамо Загреб.

С Шахтьор Донецк специалистът печели титлата на Украйна през 2023 г., като успява да вкара тима в групите на Шампионската лига, където побеждава РБ Лайпциг като гост с 4:1 и записва престижно равенство като домакин (1:1) с Реал Мадрид.

Новината не е потвърдена от Лудогорец, но запознати твърдят, че хърватинът със сигурност ще поеме Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🍋🍊🇧🇬😁🤣

    8 1 Отговор
    На Домуз Ага спешно му требва нов тренер❓
  • 2 Актуална Антена

    9 2 Отговор
    Абе защо Киро Гела го няма по телевизиите, да дава акъл?
  • 3 бандера

    3 0 Отговор
    ФК Делиорман(и не само той) е една селска пералня за пари и на Домуз баба хич не му пука за футбол и спорт! Приходите от "специалните" хапчета, които след залезът на Галевите, от Дупница вече се произвеждат в Разград, трябва да минат през някой легален разход!