2 Октомври, 2024 13:39 473 0

Халф на Манчестър Сити бил арестуван заради инцидент в дискотека

  • матеус нунеш-
  • манчестър сити-
  • мадрид-
  • арестуван-
  • инцидент-
  • дискотека

Матеус Нунеш е бил задържан на 8 септември

Халф на Манчестър Сити бил арестуван заради инцидент в дискотека - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Португалският халф на Манчестър Сити Матеус Нунеш е бил арестуван в Мадрид на 8 септември заради инцидент в нощен клуб, съобщава вестник "Ел Мундо".

Нунеш е бил задържан за това, че е откраднал мобилния телефон на човек, който го е снимал в тоалетната на дискотека "Ла Ривиера" в Мадрид. Служители на реда са придружили футболиста до комисариата на Аргансуела в испанската столица, където са съставили акт на Нунеш за престъпното му деяние. Часове по-късно Матеус Нунеш е бил освободен, като сега се очаква реакция от съда.

Метеус Нунеш бе титуляр за Манчестър Сити при победата над Слован Братислава с 4:0 в Шампионската лига. Той е смятан за възможен заместник на контузения испански национал Родри и бе привлечен от "гражданите" за сумата от 62 милиона евро от Уулвърхямптън през 2023. Преди това той е бил футболист на Спортинг Лисабон. "Той е един от най-добрите футболисти в света", казва за него мениджърът Пеп Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА