2 Октомври, 2024 20:59 589 0

Усман Дембеле се извини публично на Луис Енрике и бе върнат в групата на ПСЖ

  • усман дембеле-
  • футбол-
  • псж-
  • луис енрике

Дембеле бе отстранен от първия състав и пропусна гостуването на ПСЖ на Арсенал в Шампионска лига

Усман Дембеле се извини публично на Луис Енрике и бе върнат в групата на ПСЖ - 1

Нападателят на Пари Сен Жермен – Усман Дембеле, се извини публично на своя наставник Луис Енрике и бе върнат в групата на парижани.

Дембеле бе отстранен от първия състав и пропусна гостуването на ПСЖ на Арсенал в Шампионска лига. „Артилеристите” спечелиха без особени затруднения с 2:0 на „Емиратс”.

Часове преди мача в Англия, Луис Енрике взе решение да извади от състава Дембеле, след като двамата се забъркаха в скандал след мача от френския шампионат срещу Рен. Според различни източници, двамата се скарали много сериозно, което е довеоло до решението на специалиста да извади от състава една от най-големите си звезди.

След вчерашната загуба от Арсенал обаче, Дембеле е поднесъл своите извинения към наставника на ПСЖ, а от своя страна Луис Енрике го е върнал в групата. Очаква се нападателят да вземе участие в следващия мач на ПСЖ срещи Ница.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА