2 Октомври, 2024 19:30 842 1

Барселона готви сензационен трансфер

  • неймар-
  • барселона-
  • футбол-
  • жоан лапорта

Жоан Лапорта обмисля сериозно възможността да даде втори шанс на Неймар от следващото лято

Барселона готви сензационен трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската суперзвезда Неймар може сензационно да се завърне в Барселона през 2025 година. Според каталунското издание "Спорт" президентът на "лос кулес" Жоан Лапорта обмисля сериозно възможността да даде втори шанс на Неймар от следващото лято.

През лятото на 2025 година Неймар ще е на 33 години и ще може да се присъедини към испанския гранд като свободен агент, след като изтече договорът му с Ал-Хилал в Саудитска Арабия. Заради тежка контузия на коляното, получена миналия октомври, бразилецът е извън терените вече цяла година.

Неймар подписа с Ал-Хилал през лятото на 2023 година с трансфер от Пари Сен Жермен. Юношата на Сантос игра в състава на парижани 6 сезона, а преди това, между 2013 и 2017 година, бе футболист на Барселона.

Норвежката голова машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд е приоритетната опция за Барса, но ако тази идея не се осъществи, следващият вариант пред каталунците ще е Неймар. Нападателят е амбициран да играе за националния тим на Бразилия на Световното първенство през 2026 и затова би бил мотивиран отново да облече фланелката на "лос кулес", пише още "Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    5 1 Отговор
    Изобщо не им трябва.