12 Октомври, 2024 23:15 477 0

Омородион: В Атлетико плаках всяка вечер, не се чувствах футболист

  • порто-
  • самуел омородион-
  • футбол-
  • атлетико мадрид

Испанският нападател е в невероятна моментна форма

Омородион: В Атлетико плаках всяка вечер, не се чувствах футболист - 1


Централният нападател на Порто Самуел Омородион разкри в емоционално интервю детайли от периода си в Атлетико Мадрид и тежките дни, които е прекарал там.

20-годишният испанец не получи никакъв шанс при “дюшекчиите”, като дори бе принуден да тренира индивидуално.

“В Атлетико Мадрид прекарах много вечери, в които съм плакал. Семейството ми също страдаше, особено майка ми. Тренирах отделно. Не съм се чувствал като част от тима, нито пък дори като футболист. Физически се подготвях, но мислите ми бяха другаде.

Никой не говореше с мен и не ми обясни ситуацията. Аз също не си комуникирах с никого. Просто знаех становището на клуба и дотам.

Исках да играя и да дам всичко възможно за Атлетико, беше моя мечта, но те не ме искаха. В крайна сметка Порто повярва в мен и ме поиска! Искам безкрайно много да благодаря на Порто и собственика за тяхната лоялност и вяра в мен, която ме прави щастлив тук”, коментира Омородион пред испанското издание “Marca”.

Испанецът записа невероятните 7 гола в 7 мача за “драконите” от Португалия от както премина в клуба през август месец.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА