15 Октомври, 2024 15:15 370 1

ЦСКА 1948 вече е част от голяма европейска организация

  • цска 1948-
  • футбол-
  • асоциация-
  • европейската клубна асоциация

Приемането на „червените“ е станало преди няколко дни

ЦСКА 1948 вече е част от голяма европейска организация - 1

ЦСКА 1948 вече е асоцииран член на Европейската клубна асоциация (ECA). Приемането на „червените“ е станало преди няколко дни, когато организацията проведе Общо събрание в Атина с близо 400 делегати, съобщиха от клуба.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЦСКА 1948
Преди няколко дни в Атина се проведе най-голямото досега Общо събрание на Европейската клубна асоциация (ECA), което събра над 400 делегати от клубове, футболни легенди и технологични иноватори. На това престижно събитие бяха обсъдени ключови въпроси и насоки за бъдещето на европейския футбол.

С гордост съобщаваме, че ЦСКА официално придоби статут на асоцииран член на ECA, което представлява значима стъпка напред за нашия клуб. Този нов статут е потвърждение на устойчивото ни присъствие в европейския футбол и укрепва позицията ни сред най-елитните клубове на континента. Членството отваря нови врати за сътрудничество и обмен на опит с водещи европейски клубове, като същевременно ни предоставя платформа за активно участие в развитието на футболната индустрия.

Изпълнителният директор на ЦСКА Стефан Сотиров лично присъства на събранието. Сред основните моменти от срещата бяха удължаването на Меморандума за разбирателство между UEFA и ECA, вдъхновяващите речи на Гарет Саутгейт и новаторските идеи на главния оперативен директор на Meta Дан Рийд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гробар

    2 0 Отговор
    когато козлодуйския паразит пукяса съседите ще разберат по вyнята. Ще разбият врата с екипите от гражданска защита, а вътре ще го намерят надут, накацан от буболечки, ако е стоял по дълго и с чepвеи. Търбуха му ще се е спукал от трупните газове и ще тече гнойна течност. Тургат го в гумен чувал и в служебния гроп!