15 Октомври, 2024 16:45 555 3

Ръководството на Реал Мадрид е напълно спокойно за Мбапе, смятат всичко за фалшификат

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • стокхолм

Вчера следобед стана ясно, че в полицията в шведската столица е подадена жалба за изнасилване в същия хотел и вечер, в която капитанът на Франция бе заснет в града

Ръководството на Реал Мадрид е напълно спокойно за Мбапе, смятат всичко за фалшификат - 1

Ръководството на Реал Мадрид за момента запазва пълно спокойствие и изобщо няма никакви притеснения относно разразилата се мини буря в последните 24 часа относно разследването на изнасилване в Стокхолм, в което бе намесено името на Килиан Мбапе, информира френската преса.

Вчера следобед стана ясно, че в полицията в шведската столица е подадена жалба за изнасилване в същия хотел и вечер, в която капитанът на Франция бе заснет в града.

Малко по-късно името на играча бе свързано от пресата със самото деяние, но до момента няма официално потвърждение. Въпреки това от прокуратурата по-рано днес отговориха на множеството медиите публикации и потвърдиха за подадена жалба и започнало досъдебно производство по нея.

Вътрешен източник от Реал е уверил, че на “Сантиаго Бернабеу” са уверени, че играчът не е замесен в подобно деяние и се отнасят към обвиненията като към фалшификат. Именно това бе посланието и на самият Мбапе в понеделник следобед в социалните мрежи, когато той нарече вече появилите се съобщения “фалшиви новини”. Хората от “лос бланкос” нямат проблем и с пътуването на Мбапе до Стокхолм, тъй като той е имал няколко свободни дни и е имал пълната свобода да им се наслади по свой избор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гробар

    2 1 Отговор
    когато козлодуйския паразит пукяса съседите ще разберат по вyнята. Ще разбият врата с екипите от гражданска защита, а вътре ще го намерят надут, накацан от буболечки, ако е стоял по дълго и с чepвеи. Търбуха му ще се е спукал от трупните газове и ще тече гнойна течност. Тургат го в гумен чувал и в служебния гроп!
  • 2 Лошо

    5 3 Отговор
    В престЪъпен клуб ставаш престЪъпник ! Но когато това е мафиотския клуб на държавата и УЕФА - престъпление няма …… Факти !!!
  • 3 АЗИС

    4 2 Отговор
    Ооох ! Не е фалшификат! Хич не е.