22 Октомври, 2024 11:33 800 5

В ЦСКА обмислят рокади

  • цска-
  • рокади-
  • лъчо танев-
  • стойчо младенов-
  • криза-
  • събрание-
  • филип филипов

За тази седмица е планирана спешна сбирка

В ЦСКА обмислят рокади - 1

Невижданата криза в ЦСКА е напът да накара шефовете на клуба да прибегнат до крайни мерки, като се очаква да падне главата на един от директорите, както и в клуба да бъдат върнати една или две от легендите. За тази седмица е планирана спешна сбирка, на която ще бъде разисквана в детайли огромната криза, в която изпадна отборът. „Червените“ не само загубиха с 0:1 вечното дерби, но изостават на цели 18 точки от Левски и са закотвени на 14-ото място. Нещо невиждано в историята на клуба, пише в днешния си брой в. "Мач Телеграф".

Много сериозно се клати столът на спортния директор Филип Филипов. Той вече веднъж беше понижен, защото започна сезона като изпълнителен директор заедно със Стоян Орманджиев, но след лошото начало, забавената селекция и скандалното назначение на Томислав Стипич, вместо тях бе назначен Радослав Златков. След това Фичо стана спортен директор, а Стоян – административен. Под прицел е и главният скаут Иван Славов, който така и не успява да доведе играчи с класата на „армейците“.

Ако Филип Филипов бъде сменен, за неговия пост се спрягат две много сериозни имена от „червената“ история. Става дума за Стойчо Младенов, който вече обяви, че спира с треньорството и се насочва към директорски позиции, като вече заемаше такава в ЦСКА 1948. Екзекутора на Ливърпул беше оперативен директор през по-голямата част от миналия сезон, като отборът от Бистрица стигна до второ поредно участие в Европа. След като обаче бюджетът на ЦСКА 1948 бе намален, Стойчо Младенов се раздели с клуба и сега е свободен. Вариант за спортен директор е и маститият мениджър Лъчезар Танев, който вече е получавал оферта от собствениците на „армейците“, но признава, че на този етап предпочита да продължи своята мениджърска работа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОДУЯНЕ С 35млн.БОРЧ Е С ЛИЦЕНЗ

    5 6 Отговор
    Уж УСЛОВЕН но Шиши е нали е Шефа на ДПС-3 Подуяне

    Коментиран от #3

  • 2 Дика

    7 3 Отговор
    Рокадата е ясна, сменят София с Ловеч.
  • 3 Левски 1914

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "ПОДУЯНЕ С 35млн.БОРЧ Е С ЛИЦЕНЗ":

    А цска ФАЛИРА и ощетиха държавата с милиони левове!
  • 4 Анонимен

    5 2 Отговор
    Тирето взима Карло Анчелоти за помощник на Томаш
  • 5 кУмУнист

    6 2 Отговор
    Сега трябва да целувате краката на Тройчо, че като ги плюехте с Пенев и хвърляхте стотинки по тях, наричайки ги с какво ли не епитети, пак на тях ще се молите и естествено след 3 месеца пак ще ги уволните.