6 Май, 2014 22:07 1 092 0

Берарди се подигра с Фиорентина насред „Артемио Франки”

  • серия а-
  • доменико берарди-
  • сасуоло-
  • фиорентина

Три гола и асистенция в актива на младока!

Берарди се подигра с Фиорентина насред „Артемио Франки” - 1
Снимка: БТА/АП

Сасуоло постигна изключително важна победа в борбата си за оцеляване в италианската Серия „А”. Новаците в калчото победиха Фиорентина с 4:3 насред „Артемио Франки”, а три гола за успеха вкара 19-годишният Доменико Берарди, който се отчете и с асистенция за четвъртия гол.

Само за едно полувреме Берарди се подигра с отбраната на „виолетовите”. В 23-ата минута голмайсторът вкара от дузпа, а десет минути по-късно удвои аванса на Сасуоло. Малко преди края на първото полувреме той вкара 16-ия си гол от началото на сезона в калчото.

Фиорентина обаче не се предаде и отговори с гол в 57-ата минута – точен бе Родригес от дузпа. Сасуоло вкара четвърти гол чрез Сансоне в 65-ата минута, а Берарди асистира за гола. Джузепе Роси отговори с гол в 72-ата минута, а секунди по-късно Куадрадо вкара трети гол за домакините.

Това обаче не бе достатъчно – Сасуоло не допусна изравняване и записа осмата си победа от началото на сезона, събирайки актив от 31 точки два кръга преди края. Тимът има 2 повече от Болоня, който е в зоната на изпадащите. Фиорентина, от своя страна, е четвърти с осигурено участие в Лига Европа догодина.

Доменико Берарди за пореден път впечатли с представянето си. На 12 януари тази година той вкара цели четири гола на Милан при победата на Сасуоло отново с 4:3 над „росонерите”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА