Last news in Fakti

31 Януари, 2022 19:04 1 330 1

Google ще дава възможност на шофьорите да тестват нови приложения за Android Automotive

  • android-
  • android automotive

Бета версии ще бъдат достъпни за автомобилната операционна система

Google ще дава възможност на шофьорите да тестват нови приложения за Android Automotive - 1

Google се опитва да разшири списъка с автомобилни производители, които използват Android Automotive и поради тази причина се опитва да подобри операционната система по всевъзможни начини. Един от тях ще включва не само разработчиците на приложения, но и собствениците на автомобили.

Google ще дава възможност на шофьорите да тестват нови приложения за Android Automotive

Те ще имат възможност да се включат в бета програми, които да им дадат по-ранна възможност, за да тестват различни приложения и да споделят личното си мнение за тях.

Подобни техники се използват от години при операционните системи за различни устройства, както от Google, така и от други големи производители.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан Петров

    2 0 Отговор
    Глупости. Тия дни четох изследване,че увеличаването електронизацията на колата и т.н. "екстри" създават много затруднения на шофьорите, а доста екстри го отвличат от шофирането и на практика са опасни. Някои екстри по електронния екран на колата след експерименти се оказва,че налагат шофьора да отвлича вниманието си до 43 сек. Болшинството от тях са ненужни глупости служещи единствено да увеличат цената на колата. Частите за тях се закупуват от Китай за стотинки, но сглобени и монтирани ни се продават скъпо. Очаквам скоро да спрат да се купуват коли с доста електроника, която освен, че е скъпа изисква абонаментно поддържане.