Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 15:59 1 135 2

Apple се готви да покаже таблет с 16-инчов екран

  • apple-
  • ipad-
  • ipad pro-
  • macbook

Това вероятно ще се случи в края на следващата година

Apple работи над още по-голям таблет, който може напълно да замени най-големия MacBook с 16-инчов екран. Това твърди доклад на The Information, които се позовават на свои източници от вътрешността на Купертино. Мистериозният и голям iPad ще се появи през следващата година, като това вероятно ще се случи в нейния край.

 

Към момента най-големият таблет е с диагонал от 12.9 инча в Pro версията с М2 чип, което е съвсем близо 13-инчовите лаптопи на компанията. Потенциален 16-инчов таблет ще промени изцяло екосистемата и ще даде възможност на потребителите напълно да заменят лаптопите, ако това е пътят по който те са избрали да тръгнат.

 

Вероятно подобен проект би зарадвал графични дизайнери и художници, които използват таблетите за своята работа или хоби, но също така би дало възможност на хората, които търсят по-голям екран и възможност за работа със сензорен дисплей да открият своето ново устройство.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зарендето

    5 0 Отговор
    питам каде изчезна
  • 2 Хандро

    0 5 Отговор
    Другите фирми научиха ли се да правят таблети?