Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 16:05 9 420 3

Първи снимки на „обратния“ смартфон на Xiaomi

  • смартфон-
  • сгъваем смартфон-
  • xiaomi-
  • samsung

Сгъваемото устройство вероятно ще остане само прототип

През 2019 година се появиха първите реднъри на сгъваемия смартфон на Xiaomi, който така и не достигна до серийно производство. Сега, три години по-късно се появиха и първите кадри на прототип на устройството, който показва странната технология на екрана, който се разгъва противоположно на устройствата, които сме свикнали да виждаме до момента.

За разлика от Galaxy Z Fold и останалите подобни устройства от този клас, прототипа на Xiaomi се сгъва като оставя на показ и двете части на дисплея, като така елиминира нуждата от трети дисплей. При смартфоните на корейския производител, това се случва наобратно и двете части на дисплея се срещат при сгъване.

Въпреки, че телефонът не достигна до серийно производство, ние знаем част от характеристиките му, които включват 3500мАч батерия, процесор Snapdragon 855, както и общо четири камери с LED светкавица.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    7 1 Отговор
    Тая батерия не е ли малко за този голям дисплей?
  • 2 Какви са тия стари

    3 4 Отговор
    Новини? Колкото и да ми харесват Xiaomi дано това си остане прототип. Чакам с нетърпение представянето на Mi13/14. Mi Mix 5, също

    Коментиран от #3

  • 3 Тесла

    2 13 Отговор

    До коментар #2 от "Какви са тия стари":

    То, на Xiaomi от опита ми с техните телефони, май нямат телефон който не е прототип