16 Август, 2024 14:57 3 361 0

WhatsApp подготвя интересен нов ъпдейт

  • whatsapp-
  • приложение-
  • теми

​Приложението най-после ще се сдобие с различни теми

WhatsApp подготвя интересен нов ъпдейт - 1

Популярната платформа за размяна на съобщения WhatsApp ще въведе ново ниво на персонализация за своите потребители. В момента платформата разработва функция, която ще позволи на потребителите да персонализират външния вид на чатовете си с различни теми. Тази дългоочаквана актуализация ще предложи на потребителите възможността да избират от редица предварително разработени шаблони, което ще им позволи да приспособят външния вид на разговорите си към личните си предпочитания.

Подобно на други приложения за изпращане на съобщения, които успешно са въвели теми за чатове, WhatsApp има за цел да подобри потребителското изживяване, като предостави по-голям контрол върху визуалните аспекти на платформата. Макар че функцията все още е в етап на разработка, очаква се тя да бъде разпространена сред по-широка потребителска база през следващите месеци.

Това последно подобрение е в съответствие с постоянните усилия на WhatsApp да подобри удовлетвореността на потребителите и да бъде в крак с развиващите се потребителски очаквания в сферата на приложенията за съобщения. Тъй като компанията продължава да прави нововъведения, потребителите могат да очакват допълнителни актуализации и функции, предназначени да подобрят тяхното преживяване при общуване.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА