ФАКТИ.БГ

Ренета Инджова за ФАКТИ: ЕС е поставил чадър над обществото ни във вид на мафия

„Обстоятелството, че външни фактори не се намесват в нашата ситуация, означава, че сегашната геополитическа конфигурация си е избрала ние да бъдем една временна удобна играчка“, смята бившият служебен премиер

Публикувана: 12 Май, 2021 00:08
57 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 10210
Ренета Инджова за ФАКТИ: ЕС е поставил чадър над обществото ни във вид на мафия
Ренета Инджова, снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.5 от 92 гласа.

„Ние тук сме в една ситуация без край – нито има начало, нито има край. Виждаме реакцията на представителите на ерата „Борисов“, май е страшничко. На тях така им изглежда“. Това каза бившият служебен министър-председател Ренета Инджова пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ. Думите ѝ дойдоха след въпроса дали ерата „Борисов“ си отива.

Ренета Инджова поясни, че вади тези изводи както от днешната Национална конференция на ГЕРБ, така и от самите действия на представители на ГЕРБ от последните дни. „Едни хетери, едни фортуни, едни фурии, плачат, реват със страшна сила колко е страшно, че няма да го има. Това е както при погребението на Георги Димитров – караха и децата да плачат“.

Инджова коментира и краткия живот на 45-тото НС и Комисията по ревизия на управлението в последните 10 години. „Беше направен опит за заместване. При липса на правова държава и законов ред, парламентът се опита да изиграе ролята, която трябваше да изпълнят Прокуратура и държавно обвинение“, каза тя.

„Тези хора така или иначе са продукт на Борисов и неговия строй“, каза Инджова по повод бизнесмените, които бяха изслушани в рамките на Комисията по ревизия. „Няма какво да казва, че срещу него сега стояла олигархията с всичките си пари. Те са произведени от него самия“, категорична беше тя.

На въпроса какъв вид човек би се оставил да бъде в положението на слуга на Борисов и икономически роб, Инджова отговори: „Това в български вариант се казва: „Каквото за мен, това и за всички“. Всички колективно са приели тази роля – да бъдат брънки в една бандитска верига“.

„Щом 10 месеца бяха необходими, за да се получи резултат служебно правителство, защо се чудите, че 10 години е било времето, в което всички са смятали, че това е начинът на живот, това е системата и най-важното е всеки да може да се съхрани в нея“, каза още Инджова.

„У нас така тече политическият живот – кой какъв ще стане. Бих искала да кажа, че ако съществува тази опасност от провал на сегашното служебно правителство, от едната страна ще дебне Борисов – на ъгъла на триъгълника на властта, но от другата страна са протестиращите от улицата. Въпросът за избор кой ъгъл на триъгълника да хванем ще стане абсолютно належащ“, предупреди тя.

„Този ступор, който се получава от невъзможност да се задействат другите власти, за да санкционират престъпленията, идва от това, че правилата в този им бандитски вид са заложени в законовата система. Как ще се разреши този спор – да кажем в Парламента, Комисията по ревизия, при положение, че излизането от обсега на обществени поръчки е допуснато с изменения на Закона за обществените поръчки. Тук вината на ЕС, който гледа на in-house процедурите с една лекота, трябва да даде сигнал на всички ни, че тази лекота е едновременно и чадър, поставен над българското общество във вид на мафия. Никак не е лесно да се разсече тази система на взаимовръзки, която е направила така, че парламентът действа като удължение на Борисов, а Гешев пази цялата система – никой в нея да не предизвика никакви сътресения“, каза Ренета Инджова.

„Слава на Бога, че Конституционният съд днес се е произнесъл по въпроса за допустимостта на надглавния прокурор – че това не може да бъде. Това щеше да бъде още един допълнителен чадър“, каза тя.

След това Лили Маринкова насочи разговора към това дали в Европейския съюз си затварят очите за произвола, установен у нас от Борисов. „Обстоятелството, че външни фактори не се намесват в нашата ситуация, означава, че сегашната геополитическа конфигурация си е избрала ние да бъдем една временна удобна играчка, която да покаже, че действително има опит за пренареждане на пъзела. Този опит ще бъде оставен тук като го наредим, пък те после ще ни наредят какво да правим“.

На въпроса защо това е така, Инджова отговори: „Защото страната не е успяла да излъчи свой собствен път на развитие, нито свои собствени политически фактори и сили. Всяко нещо, което се задава на хоризонта, бива обстрелвано от кликата и от статуквото по начин, който да не се и помисли за несъгласувани, за несценарийни, за изненадващи резултати“.

„Това е начинът, по който българският народ се държи в неведение – с тези медии, до които народът има достъп. Официалните, имам предвид. Той не може да знае какво става в страната. Той не може да знае защо се искаше оставка и едва след 10 месеца се получава тази оставка – нещо, което се прави за един ден в редовния свят, и след тези 10 месеца не може да се излъчи правителство. Ако не се извърши операция „Чисти ръце“, аз и пред вас искам да кажа – няма да се намерят вътрешни сили, генератор за ентусиазъм у населението, за да отиде да гласува още веднъж. Ако целият този период оттук до 11 юли е празен откъм налагане на възмездие и справедливост, няма какво да очакваме – същият резултат, следователно може пак избори“, категорична беше Инджова.

„Един Парламент не може да приключва с изнасяне на информация за гранд престъпления. Тук не са на договори между търговци, а са на договори, които са повлияли върху фондовия пазар, които са дали фиктивна оценка за съществуващи инвестиции, които пък от своя страна започват да изпомпват пенсионните фондове. Тук става дума за един мултиплициран резултат от престъпления, който е поразил цялото ни стопанство. Тук да казват: „Ама, я кажи, коя е Мата Хари, кой е на клипа“ – това са неща, които им идват добре дошло, за да може да прикриват важните, големите неща“, каза още тя.

„Програмата, която народът формулира на улицата е тази, която се изпълнява към момента. Бих искала да кажа, че от момента, в който има каквото и да е било отстъпление, каквото и да е отклонение от онова, което е разписано там и което е представено на вниманието на президента и на вниманието на новосъздаденото и новозакритото НС, нещата ще имат същия този вид, който имаха в тези 11 месеца. В началото, когато ме питахте дойте ли краят, дойде ли началото – няма да има нито начало, нито край. След като 12 години ние сме били мълчаливи съучастници в един абсурден сценарий на развитие на една държава, ние нямаме как лесно да кажем: „Пускам се от хорото““, каза Инджова.

На въпроса дали е възможно обществото да е потънало в илюзорно спокойствие, Ренета Инджова отговори: „Всяко нещо се плаща. Ако имат илюзорно спокойствие, после ще имат грандиозен шок. От едно състояние на летаргия как се излиза? Ако сега всички седят заспали, приспани не знам с какво, тези, които правят пленуми и нови ръководства, те ще се върнат“.

Лили Маринкова поясни, че новата дата за избори би могла да успокои мнозина, че демокрацията работи, а Инджова каза: „Нека да ги успокои. Защо нямат правителство, след като са толкова спокойни? Защо едно правителство, което трябваше да си отиде секунди след като му се поиска оставката при достатъчно основание, седи още 11 месеца и това нещо се търпи? В цялата тази забавена реакция се поставят и укриват схеми“.

Забавената реакция за оставка, Инджова коментира с: „По един типично български начин, като ще се тръгне на борба, веднага някой иска да е войводата. На 116-тия ден на някои им се привидя вече властта и искаха да влизат в Парламента (…). Сега се оказа, че всичкият този 10-месечен период е бил някаква увертюра към избори. Щом такава ще е увертюрата – толкова дълга, ние ще направим серия от избори, сериал. Другото е безкрайна корупция – десетки пъти по-голяма, отколкото да се плаща за избори, докато се научим да избираме тези, които ние сме излъчили“.

Ренета Инджова коментира и служебното правителство, което предстои да бъде назначено. „Било много страшно, казали сутринта по телевизора, че се очертава правителство тип Инджова, което е много опасно. Било много лошо. Тези са същите фурии, хетери, които придружават отдалечаващата се клика. Ако правителството прилича на Инджова, от единия ъгъл ще дебне Борисов, а пък тези, които харесват правителство тип Инджова, ще бъдат на другия ъгъл“, каза тя.

В края на разговора Инджова отговори на въпрос на Лили Маринкова за олигарсите, които останаха в ареста години наред без да бъдат осъдени. „Той (б.р. Борисов) е унищожил животите на тези хора. Ако бяха олигарси, които са с него, нямаше да е никакъв проблем. Просто сигурно не са си дали бизнесите. А когато не дадеш бизнеса, те чака това. Понеже не могат да ги осъдят – нямат доказателства, е достатъчно да лежат безкрайно дълго там. Забележете - цялата Европа, плюс Европейската прокуратура, плюс Кьовеши, на която продължаваме да възлагаме надежди, това нещо го наблюдават“, каза тя.

Целия разговор можете да видите във видеото:

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.5 от 92 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
1
Този коментар е премахнат от модератор.
Смърфиела
2 Отговор
Тая си е обидена по рождение, защо я викат да каканиже в студиото не знам, не помним, че при ГЕРБ 1 беше начело на НСИ и всичко според статистиката цъфтеше и връзваше. Айде молимвитисе.

Коментиран от #10


Оценка:
-145 +34

Да питам
3 Отговор
Тази да ли е изтрезняла

Коментиран от #17, #33


Оценка:
-125 +26

Дамм
4 Отговор
А бе като ви да де пари Божков ,и всички взехте много да разбирате,преди спяхте и лапахте

Оценка:
-104 +27

Меч
5 Отговор
Инджова премиер.
Не се предавай.
Няма да забравим,няма да простим

Оценка:
-20 +96

Именит
6 Отговор
Г-жа Инджова , жалко че в последните години на власт са страхливци като Борисов и бившата първа жена президент Плевнелиев, а не хора с характер като Вас!

Коментиран от #51


Оценка:
-23 +114

7
Този коментар е премахнат от модератор.
Хмммм
8 Отговор
Слузестият плазмодии пак е излязъл на Слънце. Тази не беше ли ли сдс-арите, участвали в разграбването от приватизацията?!

Оценка:
-89 +21

зъл пес
9 Отговор
Абе склери,тая ситуация е в болните ви глави.Плюете по ГЕРБ ,а я прочетете за новата министърка на регионалното развитие Виолета Комитова колко евросредства е получила,и уж да развива селски туризъм,а с щерка й са си купили вили близнаци на морето.И няма никаква дейност.

Коментиран от #11, #40, #52


Оценка:
-79 +31

пфу
10 Отговор

До коментар #2 от "Смърфиела":


с една дума,изкукало склери

Коментиран от #16


Оценка:
-68 +22

зъл пес
11 Отговор

До коментар #9 от "зъл пес":


Прясно назначеният министър на регионалното развитие Виолета Комитова и дъщеря ѝ Гиляна са придобили две вили близнаци на морето с пари от Програмата за развитие на селските райони преди няколко години, твърди анализаторът Антон Тодоров.
И да ми цвъкате минуси,това е вярно,не съм го измислил аз.

Коментиран от #15


Оценка:
-55 +34

123
12 Отговор
Всички българи заедно със старото правителство и новото са продукт на Българска Образователна Система и на Държавна конституция, начин на работа на държавна администрация и правителство със правила сътворени след 1944 и леко изменени през 1990 г(пластична хирургия през 1990 г).България е комунистическа диктатура дегизирана като със лепенка върху лицето за демокрация прикриваща комунизма и диктатурата.В България от 1944 до сега всичко зависи от решението и заповедите дадени от управлявашата партия към партийните местни представители на БКП и ДС, така работи България.Когато къщатата ти е мръсна или се нуждае от ремонт,съседите не то я чистят нито ремонтират, ти си ч чистиш сам или плащаш на някой от съседите или по далечен да ти изчисти и ремонтира.Та никой от друга страна няма да дойде да ви върши мръсната работа без да му платите,нито друга страна или ЕС ще ви се меси във вътрешната политика, за външната каквито договори имате такива ще спазвате.Цялата Българска държава е базирана на репресия, дискриминация, ограничаване, унищожаване на инакомислещите, унищожаване на конкуренцията,ефективноста, честноста,и икономическата предприемчивост.Законите написани са поддтискащи икономическата активност на средния Българи,даващи предимство на опредлена малка група фирми и закрилящи ги от реална конкуренция, така се изгонват всички млади и добри специалити от България.

Коментиран от #14


Оценка:
-9 +34

Ам Чи
13 Отговор
ЕЙЙЙ ОТ 89г КРАДЕТЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ВСИЧКИ БЕЗ РАЗЛИКА БСП ГЕРБ НОВИТЕ ХИЕНИ ,И СТАРИТЕ ПРЕРОДИ ЛИ СЕ НОВИ ЧЕСТНИ ЗА ВСЕКИ ОТ ВАС ИМА ПО ЕДИН РОМАН ДА СЕ НАПИШЕ КАК СТЕ КРАЛИ И ПРОДАЛИ БЪЛГАРИЯ .СТИГА СТЕ НИ ПРАВИЛИ НА ГЛУПАЦИ ЧЕ СТЕ СТАНАЛИ ЧЕСТНИ И ЕДНИ НА ДРУГИ ДА ВИ СЛУШАМЕ ,ЧЕ ДРУГИТЕ КРАДЪТ ПОВЕЧЕ ОТ НАС

Оценка:
-7 +37

Ам Чи
14 Отговор

До коментар #12 от "123":


Ама много си прав ,така е

Коментиран от #18


Оценка:
-11 +7

Ами
15 Отговор

До коментар #11 от "зъл пес":


Тя да е само тая ,те всички са такива ,виртуални овце ,свине ,пилета,виртуални къщи за гости ,крадът за световно ,всички са маскари

Оценка:
-12 +23

16
Този коментар е премахнат от модератор.
Смърфиела
17 Отговор

До коментар #3 от "Да питам":


Не бях допускала, че порка, мислех си че просто си е раздрънкана над раменете, но като че ли го чувам за втори път.

Оценка:
-27 +13

123
18 Отговор

До коментар #14 от "Ам Чи":


Както е проектиран и изработен този държавен калъп, такива са и всички следващи метални отливки.Нищо ново нама да излезе с ново правителство и същия калъп,машината има зададена една програма и резултата е един и същ със повече или по малко дефектна продукция, но винаги дефектна, това са искали това имат.

Коментиран от #21


Оценка:
-12 +16

19
Този коментар е премахнат от модератор.
20
Този коментар е премахнат от модератор.
Ам Чи
21 Отговор

До коментар #18 от "123":


Проблема е там ,че няма управия всички идват само да крадът ,може би 2050 ще потръгнат нещата

Коментиран от #23


Оценка:
-11 +10

123
22 Отговор
Всички са против Борисов и ГЕРБ, но веднага след влизането в НС първата работа им на тка наречените опозиционери е да се обралгодетлствуват от всички привилегии,недосегаемост ,безотговрност,и пари. След като няма контролен наблюдаващ орган и закони правила които да изискват отчетност и отговорност от правителство и депутати, съответно с маханизми за наказания и процедура за уволнения, премахване от власт и съд, Веднъж влезли в НС за 4 години депутати и партии са не сменяеми и недосегаеми, според законите които са си напислаи.

Оценка:
-11 +33

123
23 Отговор

До коментар #21 от "Ам Чи":


Няма ли смяна на тзи конституция, закони и правила, и в 2050 няма да има промяна в качеството на живот и начина как дръжавата работи. Ще има промяна единствено че страната ще има под 6 милиона население и беднотия.Хората избарни за управляващи отделн от недъгават комунистическа държавна състема са и абсолютни аматьори като управленски кадри, това че може да си добър програмист или инжинер не те прави Управител, такива управленски кадри липсват в България, а там където ги обучават струва много скъпо и никой няма да да инвестира за да може след това да работи безплатно за България.

Оценка:
-6 +14

Мммм
24 Отговор
За нея бих казал едно: Защо Слави не извика нея на когото и да е на мястото (Мика)?

Оценка:
-9 +15

така така
25 Отговор
Ренатке, хайде разкажи за приватизацията. Сега взе да се правиш на света вода ненапита, но всички помним как се облажихте на гърба на народа след Виденов.

Оценка:
-18 +24

даааа
26 Отговор
Която и партия да дойде след ГЕРБ,ще е по-добре отколкото тази диктатура!
Подкрепете всички партии,без герберските и патериците им,правителството ще е ляво,а герберите уж официално не са леви,макар,че само в тяхната партия има най-много комунисти и наследници на комунисти.

Коментиран от #29


Оценка:
-13 +32

Ужас
27 Отговор
Ренета, не става

Оценка:
-19 +17

28
Този коментар е премахнат от модератор.
КПСС БКП
29 Отговор

До коментар #26 от "даааа":


В България,партии няма! Има икономически корпорации създадени с любезното съдействие на нерушимата Българо-съветска дружба.

Оценка:
-13 +22

да така е
30 Отговор
"Публикувано във факти.бг: Ренета Инджова за ФАКТИ: ЕС е поставил чадър над обществото ни във вид на мафия"

Правилно сте забелязали, госпожо Инджова

Оценка:
-8 +31

номад
31 Отговор
баба се е разкопчала като фолк певица

Коментиран от #34


Оценка:
-20 +11

Пиндовско тролче
32 Отговор

До коментар #1 от "КОТарАК":


Много добре разбирам всичко но затова ми плащат

Оценка:
-2 +5

33
Този коментар е премахнат от модератор.
Анализатор
34 Отговор

До коментар #31 от "номад":


Ще цитирам Ботев


"Свестните у нас считат за луди"

Оценка:
-3 +21

Мислещ
35 Отговор
Дори тиквата го каза почти в прав текст. "направих много грешки, но за щастие западните ни партньори ги отчетоха като успех". Има по-голяма мафия от тази на тиквата и това са западните му господари.

Коментиран от #57


Оценка:
-7 +24

Доктор по медицина
36 Отговор
Дайте й три шишета водка и да се прибира! От сутринта се подкарва бабичката.

Оценка:
-21 +12

демагози
37 Отговор
Тази говори, без да се чува. Най-голямата демокрация ги изкара мафия.

Оценка:
-15 +9

Ъхъъъ
38 Отговор
ЕС не ти е виновен лелко, те нямат правото да се бъркат и казват как да се управлява. Само и единствено ние като граждани имаме това право !!!
Колкото по тъпи, слепи и нерешително са гражданите толкова по зле за нас. Делокрацията работи така, а това че бай ти мафиот от Банкия е успял да се докопа до власта и да ни експлоатира си е наш проблем те не могат да го променят. Бъдете настоятелни и си търсете правата по всякакъв начин, бъдете непримирими към боклуците !!!

Коментиран от #41


Оценка:
-12 +8

39
Този коментар е премахнат от модератор.
Ваксиниран = СТЕРИЛЕН
40 Отговор

До коментар #9 от "зъл пес":


Герб, като са знаели за тези морски вили, защо не са ги осъдили? Явно преди са прибрали подкупите, а сега го ползват за компромат тези престъпници и мутри на шофьорчето.

Оценка:
-5 +13

Ваксиниран = СТЕРИЛЕН ;)
41 Отговор

До коментар #38 от "Ъхъъъ":


ЕС могат да разследват. Всички еврофондове ли са чисти в България?

Оценка:
-2 +11

42
Този коментар е премахнат от модератор.
анонимен
43 Отговор
Няма чадър от ЕС госпожо!!!! Това,че на нас всичко ни е сбъркано сме виновни всички!!!! Те Европеиските държави са подредени и хората там живеят спокойно,разбира се тези които спазват законите!!! ЗАКОНИТЕ!!!! Те са за всички!!!

Оценка:
-3 +8

Водков
44 Отговор
Има ли дрегер,който да се използва преди влизане в студиото?
Изпята песен и много бързо забравена,защото няма съдържание това е за т.нар.бивша служ........Колко е нелепо да слушаш прзного-
воренето на тези които са доказали своята некомпетентност.
Сега всички като нея се надпреварват да се отричат дори от майка си и баща си,само и само да ги покажат колко са "умниииии"

Оценка:
-5 +5

РЕНЕТА ИНДЖОВА
45 Отговор
МАЙ Е ВРЕМЕ ДА ИДА ДА СЕ ПРЕГЛЕДАМ НА ПСИХИАТЪР .....И ДА СПРА ДА ГОВОРЯ ПРОСТОТИИ !!!

Оценка:
-8 +7

димкуф
46 Отговор
Като се появи снимката на новия мин.на култ.веднага излезе снимка
как същия носи ковчези на площада,питам се това ли човече,ще
раздава култура и ще ни представя пред света.Бравооо на нашию
през.

Оценка:
-6 +6

Коко роко
47 Отговор
Харесвах я някога като човек който що годе има категорична позиция,което е трудно за нежния пол!Но с фиксациите си напоследък олекна много.Жалко ,че хората не знаят кога да спрат да се излагат,защото в един момент стават за смях и олекват,слагайки на кръст на всичко което са били....

Оценка:
-8 +4

Коко роко
48 Отговор
Харесвах я някога като човек който що годе има категорична позиция,което е трудно за нежния пол!Но с фиксациите си напоследък олекна много.Жалко ,че хората не знаят кога да спрат да се излагат,защото в един момент стават за смях и олекват,слагайки кръст на всичко което са били....

Оценка:
-5 +4

ПЕНКО
49 Отговор
БЪЛГАРСКА ЖЕНА /БЕЗ ПРИНОС/ ДАВА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИ НА БЪЛГАРСКА ЖЕНА С ВИ НЯ - /БЕЗ ПРИНОС ЗА ДЕЦАТА НА НАРОДА/ НО С ДОСТЪП ДО - СТЮДИООООО !?!?!?!?

Оценка:
-2 +2

ИМПЕРИАЛИСТ
50 Отговор
Мнoгo злoбнa лeлкa...Като служебен премиер, прeд нeйнитe oчи, чeнгeтaтa пoмляхa oт бoй прoтecтирaщитe в Caпaрeвa бaня прoтив глупaвo вoдoхвaщaнe, кoeтo тaкa и нe ce рeaлизирa.

Оценка:
-5 +2

ИМПЕРИАЛИСТ
51 Отговор

До коментар #6 от "Именит":


Мнoгo злoбнa лeлкa...Като служебен премиер, прeд нeйнитe oчи, чeнгeтaтa пoмляхa oт бoй прoтecтирaщитe в Caпaрeвa бaня прoтив глупaвo вoдoхвaщaнe, кoeтo тaкa и нe ce рeaлизирa.

Оценка:
-4 +2

ИМПЕРИАЛИСТ
52 Отговор

До коментар #9 от "зъл пес":


А к`во ще кажете за фондацията на нейния мъж???

Оценка:
-4 +2

митака
53 Отговор
Чест и уважение госпожо Инджова!!!

Оценка:
-2 +7

Наблюдател
54 Отговор
Точно така на ЕС неможе да се вярва и разчита ! За толкова време доказаха го!! Наша Работа която ние трябва си свършим - Обединение на опозицията под Общо Програма като Точка Първа - Вкарване в Затвора на ББорисов и разбойниците около него включително основните им защитници в лицето на Гл.каскет и подопечните му прокурори ! Същите не са по-малко престъпници като опъват чадър над организираната престъпност!

Оценка:
-1 +1

наблюдател
55 Отговор
Все друг ни е виновен.

Коментиран от #56


Оценка:
-0 +1

ТОЧКАТА
56 Отговор

До коментар #55 от "наблюдател":


...РАЗБИРА СЕ!!!!Ето как...НИЕ И ИЗБИРАМЕ изпълнители в СИСТЕМАТА!!!!НО ,СИСТЕМАТА Е ИЗМИСЛЕНА,НАТРАПЕНА,ПОДДЪРЖАНА СТАРАТЕЛНО!!!!!Олигарсите ОГРАБВАТ СТРАНАТА ..,и ,,носят,, парите в западните банки!!!!!!ЗАЩОТО ТЕ!!!! ги ,,обгрижват,,,обслужват и си вземат своето и ТАМ ХАРЧАТ ПАРИТЕ СИ!!!!!!...Над 20 милиарда годишно!!!!!.Както казва ИНДЖОВА,,,....външни фактори НЕ СЕ намесват, а ТОВА означава , че сме играчка!!!!!!,НИЕ ЩЕ СИ изберем,ТЕ/ще ИМ!!!! кажат какво да правят!!!!!!!Пък ние ,,сами сме си виновни,,.....НЕВЕРОЯТНА Е РЕНЕТА!!!!!

Оценка:
-1 +0

ТОЧКАТА
57 Отговор

До коментар #35 от "Мислещ":


Не го тълкувах ТАКА!!!!АМА СИ ПРАВ!!!!Аз стигнах до същото по друг път.....Излиза ,че Борисов....има СЪВЕСТ!!!!!???????И КАЗВА , че е ПРИНУДЕН!!!!така да играе!!!!!!Вярвам му,щото съм чел,,,ИСТОРИЯ НА България,,....

Оценка:
-1 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Красимир Каракачанов
Вицепремиерът и министър на отбраната коментира Референдума на Слави Трифонов
Подобен евтин популизъм няма как да бъде одобрен от „Обединени патриоти“"

Още бисери