20 Май, 2015 12:10 1 371 12

Русия ще реагира, ако Украйна разположи ПРО

  • про-
  • украйна-
  • русия

Русия ще предприеме мерки за защита на своята сигурност, ако Украйна приеме елементи от системата за противоракетна отбрана на САЩ.

Това съобщи прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Подобни действия ще доведат до ответни мерки от руска страна, посочва представителят на Кремъл. Той уточнява все пак, че официално все още няма потвърждение, че Украйна ще направи това.

По-рано, в интервю за агенция Укринформ секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана Олександър    Турчинов съобщи, че не изключва провежданетно на консултации относно разполагането на компоненти на противоракетна отбрана за "защита от ядрената заплаха от страна на Русия". Турчинов отново обвитни Москва, че разполага ядрени оръжия в Крим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дддд

    1 0 Отговор
    ей тез гадни американци не им сига че поробиха целия свят и смучат ресурсите му ами вече до границата на русия трябва да стъпят

    ама той путин ще ва нареди ..вече ва нарежда де
  • 2 европеец

    1 0 Отговор
    Крим е част от Русия, където поискат там ще разполагат оръжията си, на тяхната си територия могат да местят и пренареждат оръжията си както си искат
  • 3 Киро

    0 1 Отговор
    Крим е украинска територия, окупирана от Русия.

    И това е ФАКТ.

    А самата Украйна име правото да си слага каквото си иска на нейна територия и само разни нагли празноглавци могат да си мислят, че не трябвала да слага, щото на съседа не му харесвало!

    По тази логика всеки съсед на Русия ще може да казва на Русия какво да си слага и какво не!

    Или за "миролюбивият" завоевател Русия правилата не важат, а?

    Коментиран от #4, #9

  • 4 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Киро":

    Специалиста по турската армия се развихри. И какво ПРО ще сложи Украйна? САЩ заявиха, че тяхното е само за страни членки на НАТО. Крим не е Украински, беше "подарен" от Хрушчов ако не се лъжа през 1953 г. Стига си се плюнчил и "пенявил", иди си прочети буквара и днес да научиш таблицата за умножение с 1

    Коментиран от #5

  • 5 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Монго":

    я анонимния се завърна :)!и пак почна с лъжите ,крим е украинска територия окупирана от русия .тва е моментната деиствителност,а ти колко голям специалист си се видя в познанията ти!чакаш някои да сгреши за едно и му го натякваш въпреки че се о.ираш във всеки свои пост по 100 пъти :)!да почна ли да ти припомням о.ирациите ти ,последно се сещам за твърденията ти за елзас и лотарингия дето били в германия преди втората световна или за постните ти твърдения за нощните вълци дето след като ги наритаха от полша не писа седмица,сега пък крим не бил украинска територия :)!
  • 6 Киро

    0 1 Отговор
    Анонимката я нахраних преди няколко дни - казах му какъв му е психологическия профил на вечно киселия лузър, дето му е ясно, че няма и да постигне нищо, затова пръска само злоба и киселящина, сякаш някой друг му е виновен.

    Той затова се потопи няколко дни - близа рани и съчиняваше план за завръщане в комбинация със заучаваните нови опорни точки.

  • 7 Монго

    0 0 Отговор
    Елементарни сте. Смеха остава за четящите "произведенията" ви. Поредността на постовете ви оставя съмнение за умните. Ако сте умствено ограничени, прощавам ви, ако сте платени, също. ХлЕб трябва да ядете.
  • 8 Киро

    0 1 Отговор
    Айде, комплексирано човече, време е пак да се потопиш за седмица, докато не огладнееш пак за някоя и друга копейка и не цъфнеш пак тук!

    Отивай да си учиш опорните точки и да се изявяваш по други форуми засега!

    Коментиран от #10

  • 9 европеец

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Киро":

    "окупиране" е насилствено завземане на територия. в Крим беше проведен РЕФЕРЕНДУМ, според резултатите 98% от хората гласуваха да се присъединят към Руска Федерация - за какво "окупиране" говориш?!
  • 10 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    Въобразяваш си, че си написал нещо смислено ли?
  • 11 дддд

    0 0 Отговор
    много ясно .. тя вече реагира .. в крим е закран наи новият стратегически комплеск ,,бастион,, без аналог в света ..вижте в нета кво представлява ..това нещо не го ловят радари защото лети с над 8 км в секунда .няма други такива ракети в света

    за минут аи половина стигат ракетите до белин за минут аи половина до лондон

    просто се молете путин да не откачи

    щото черния султан зад океана на огото слугуват някои платени тролчета ...той няма д апострада зад океана ..тука европа ще го отнесе и то яко
  • 12 ПРАВДА

    1 0 Отговор
    ЗА ДА ТЕ УВАЖАТ ДРУГИТЕ,
    ПЪРВО ТИ САМ ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВАШ.

    НЕ ДОПУСКАЙ ДА ТИ МИНАВАТ ОТЗАД.

    ЗАПАДА РАЗБИРА САМО ОТ СИЛЕН ЮМРУК.

    А ПЪК ТЕ ТАМ СА ПУСИ КАТ.

    А РУСИЯ НА ВСИЧКО Е НА НИВО.

    РУСИЯ Е ВСЕ ОЩЕ ПОД АМЕРИКАНСКО КОЛОНИАЛНО УПРАВЛЕНИЕ И ВЪПРЕКИ ТОВА Е СТАШНА.
    АМИ КАТО ОТМЕНЯТ АМЕРИКАНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ СЪС ЗАПАДА ИГВА КОНЕЦА.
    БАЙ БАЙ ЧИЧКО "СЕР - СЕМ".

    АМЕРИКАТА Е КНИЖЕН ТИГЪР С БРОЕНИ ДНИ НА СЪЩЕСТВУВАНЕ.

    АМЕРИКА, НЯМА ИКОНОМИКА, НЯМА СРЕДСТВА, БЕЗРАБОТИЦА, РАЗКРАЧЕНИ ВЪВ ВОЙНИ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ,
    ДОЛАРА НЯМА ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ И Е ПУСТА ХАРТИЯ, КОЕТО НЕ Е ТАЙНА ЗА НИКОЙ.

    ВЪПРОСА ДНЕС Е НЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ СРИНЕ САЩ А ВЪПРОСА Е КОГА?

    РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е НЕУДЪРЖИМА.

    ДА ЗДРАСВУЕТ РОССИЯ !

    А СОБАКИ ПУСТЬ ЛАЮТ !





Новини по държави: