Last news in Fakti

7 Септември, 2015 12:25 1 884 3

Хиляди терористи влизат като бежанци

  • бежанци-
  • терористи-
  • ислямска държава
Хиляди терористи влизат като бежанци - 1
Снимка: АР/БТА

Над 4000 бойци на Ислямска държава са проникнали на територията на Европа, представящи се като бежанци, съобщава Sunday Express. По данни на британския вестник, въоръжените бойци преминават през границата с Турция, а след това с помощта на местни трафиканти на хора, се насочват към Европа. Целта на бойците е установяването на халифата в цял свят.

Терористичната организация „Ислямска държава” се явява една от най-големите опасности за световния мир, припомня изданието. За три години бойците, успяха да завладеят значителни територии от Ирак и Сирия. Също така те се опитват да разпространят влиянието си в страни от Северна Африка, и в частност в Либия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сссс

    0 1 Отговор
    голяма работа ...нали меркел им каза че няма лимит да заповядат

    гответе се големи сблусаци и конфликти в европа ..тия политици като путин и медведев ще бъдат бесени по площадите

    на всеки е ясно вече че европа е предадена отвътре от русия и исляма
  • 3 защо

    0 0 Отговор
    Как става това "За три години бойците, успяха да завладеят значителни територии от Ирак и Сирия. Също така те се опитват да разпространят влиянието си в страни от Северна Африка, и в частност в Либия."Отговор с бойнши действия!Как се водят бойни действия ?- с оръжие?Кой ги снабдява с това оръжие ?Защо страните членки на НАТО не наложат ембарго за оръжейните доставки на ИД ?Защо не се санкционират производителите на оръжие и бойна техника които снабдяват армията на ИД?Защо САЩ който настояваха за военни действия по въздуха,станаха причина за създаването на ИД,въоръжена с американско оръжие, а сега си траят за бежанската вълна.Защо корабите на НАТО в средиземно море не осигурят защшита от емигрантски наплив?Защо не натоварят 2000-300 хиляди емигранти и ги ставарят в страната на неограничените въдзможвости и да им дадат шанс да станат богати граждани на американската демокрация ?Защо ооо?