Last news in Fakti

13 Септември, 2015 19:25 2 883 15

Сирийският конфликт не може да се реши без Владимир Путин

  • владимир путин-
  • сирия-
  • хорст зеехофер-
  • хсс-
  • конфликт-
  • русия-
  • германия

Зеехофер е на мнение, че Русия, САЩ и европейските сили трябва да действат заедно

Сирийският конфликт не може да се реши без Владимир Путин - 1
Снимка: БТА/ AP

Без участието на Русия и Владимир Путин конфликтът в Сирия не може да бъде решен. Това заяви пред „Шпигел“ Хорст Зеехофер, председател на Християнсоциалния съюз.

„Без сътрудничеството с Путин няма да може да се овладее ситуацията в Сирия“, заяви германският политик.

Според „Шпигел“ в понеделник ръководството на дясно-центристката партия ще обсъди възможните начини за взаимодействие с Москва по въпроса.

Зеехофер е на мнение, че Русия, САЩ и европейските сили трябва да действат заедно.

Подобна позиция изрази и германският канцлер Ангела Меркел, според която западноевропейските сили трябва да работят с Русия и САЩ за решаване конфликта в Сирия.

Външният министър на Германия Франк-Валтер Щайнмайер се срещна в Берлин с колегите си от Русия, Франция и Украйна и заяви, че е видял нарастваща подкрепа за създаване на международна контактна група за решаване сирийския конфликт.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    2 0 Отговор
    Ъххх, к'во да "действат' руснаците заедно със САЩ и европейските сили - те последните така и така нищо конкретно не правят за решаването на"проблема". Руснаците и сами ще се справят с ИД ,даже по-добре без западняците, че те само пречат, а и после ще викат, че са "победители" и ще гледат да си припишат заслугите на тях!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 стратокастър

    0 0 Отговор
    Ако отговора на въпроса е Владимир Путин ,то въпроса е изключително глупав!
  • 4 Наглия

    0 0 Отговор
    Дано руския бутуш прегази мръсните чалми на ИД! Стига еврейчетата и щатските им господари да не се противопоставят на плана на Путин! САЩ СА РАЗПАЛИЛИ ВСИЧКИТЕ ВОЙНИ!!! - Либия, Ирак, Сирия, Украйна! Те са виновни единствено за бежанската криза!!! Но за жалост пологите им в Брюсел, Лондон, Париж, Берлин и т.н. не смеят да се изправят пред НЕГЪРА Бракма Хюсеин Обрама...за му го кажат в очите!!!
  • 5 СОМАТ

    0 0 Отговор
    Сетихте се най-после за Путин! Тепърва тормоза , който наложихте на Русия , ще ни носи болезнени последици
  • 6 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    с други думи щом на путин му се играе с големите нека поиграе ,така и така им трябва пушечно месо,но тва не значи че ще има компромиси срещу русия колкото и троловете тук да се надяват на тази развръзка.друг е въпроса ,че руската военна мощ съществува само в руските военни филми и това много скоро ще се види!

    Коментиран от #9, #11

  • 8 qankov

    0 0 Отговор
    naistina konflikta v siriq bez russq trudno 6te se re6i po prostata pri4ina 4e ba6ar asad se podkrepq ot rosnazite po vsi4ki vazmojni na4ini I drugo da ne zabravqme 4e putin e kadar ot 6kolata na kgb.
  • 9 Той

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Десислава Димитрова":

    Уффф, пак простотии, няма ли да се намери мъж за теб?

    Коментиран от #10

  • 10 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Той":

    я спама се обади.ела ,търся такива мъже като теб.може да почнеш пак със синтактичен алнализ на писаното от мен и като пробваш по същество ще ти покажа къв мъж си!
  • 11 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Десислава Димитрова":

    Ми като няма руска воена мощ, що великите демократи не ги нападнаха в Украйна и Крим, а? Нали нищо не представляват, колко му е да ги смотат за 1-2 седмици?

    Коментиран от #12

  • 12 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "кроко":

    и защо да ги нападат?русия ще свие уши и без да бъде нападана.кaкто казват ромите глада е по-силен от тока.всъщност путин тва иска ,някои да нападне русия за да се бетонира като руски император и да впрегне руския страх от западно нападение,който ще консолидира руснаците както е ставало многократно в историята.всъщност европа и сащ искат стабилна русия и нямат никакво намерение да воюват с нея освен ако вовата не изключи тотално.за това европа не инвестира в армия нито пък сащ планират инвазия в русия която би косвала живота на земята ,но и при конвенционална война биха били необходими десетки милиони войници за да се овладее тази огромна територия.както виждаш запада не се готви за такава война ,но русия постоянно пропагандира именно тази опция за да стресира населението си!иначе руснаците технически са безвъзвратно остарели и това се вижда ако гледаш регионалните конфликти в които участва руската армия.

    Коментиран от #13

  • 13 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Десислава Димитрова":

    деси, деси къде си. Чуваш ли се изобщо кви ги ръсиш. Все едно че си на партийто събрание. Кой какво говори ти като счупена латерна. Ми вече сме 2015 година , няма нито комунизъм нито социализъм. Вземи та прогледни и не се излагай.

    Току виж че някой подрастващ ти се хване на простотиите и язък за детето.

    Коментиран от #14

  • 14 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бай хой":

    къв комунизъм кви пет лева?байко изтрещяваш тотално !

    Коментиран от #15

  • 15 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Десислава Димитрова":

    ВСВ технически и икономически бяха най напред хитлерофашистка германия. И кво стана. Бедна и изостанала Русия мина като нерез през нея. Деска ли си стоян лиси , то за едни гей-паради не си струва да се напъваш чак толкова.

    Коментиран от #16

  • 16 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Бай хой":

    да ,то шизофренията не се лекува ,но поне може да я подтискаш с медикаменти.явно другото ти аз е водило разговор с някого и си ги оплел нещата!
Новини по държави: