Last news in Fakti

8 Октомври, 2015 12:09 1 164 15

72% от руснаците подкрепят ударите срещу „Ислямска държава“

  • русия-
  • ислямска държава-
  • удари-
  • анкета-
  • руснаци-
  • подкрепят-
  • сирия

14% са негативно настроени към военната намеса на Русия

72% от руснаците подкрепят ударите срещу „Ислямска държава“ - 1
Снимка: БТА/ AP

72% от руснаците подкрепят въздушните удари на Русия срещу позиции на „Ислямска държава“ в Сирия, съобщи „Интерфакс“, позовавайки се на анкета на социолозите от „Левада център“.

14% са негативно настроени към военните операции в Сирия, докато 14% се затрудняват да отговорят. Анкетата е направена между 2-ри и 5-и октомври, като в нея са участвали 1600 души от 134 населени места.

Русия нанесе първи въздушни удари в Сирия на 30 септември. Западните страни обвиняват Москва, че атакува групировки, противопоставящи се на режима на сирийския президент Башар Асад.

Вчера „РИА Новости“ съобщи, че Русия е ударила цели на джихадистите от „Ислямска държава“ с ракети, изстреляни от кораби от Каспийско море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Samuilov

    1 2 Отговор
    Руснаците ще подкрепят всичко, за което ги изкомандват. Така комплексарите се чувстват "могучие".

    Коментиран от #2, #6

  • 2 freee

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Samuilov":

    И в USA-та е същото ! Една монета....с два образа !

    Коментиран от #4

  • 3 Ярослав Станчев

    1 0 Отговор
    Всеки нормален и трезво мислещ човек би подкрепил подобни действия,целящи унищожаването на терористична организация като ИДИЛ.Без значение кой,как и къде прави необходимото за това.
    Друг е въпроса,че май само руснаците реално вършат тази работа.
  • 4 хюманик

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "freee":

    Разликата е че че американците поддържат висок жизнен стандарт а руснаците няма какво да ядът и хвърлят разни димки ....!

    Коментиран от #7, #8, #10

  • 5 Juliy

    0 1 Отговор
    Естествено 72% от руснаците не ходиха на море и догодина пак няма да идат.Някой ще трябва да прати сметката.Този пън ние няма да се включим в това мероприятие с покупката на двойно по-скъпи руски горива.
    Като живеят изолирано от останалия свят и поддържат контакти с държави от типа на Венецуела и Боливия не им остава нищо друго освен да се хранят с един гол "псевдопатриотизъм" !

    Коментиран от #9

  • 6 Рачко Пръдлето

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Samuilov":

    Единствените комлексари в български сайт са само българите с подобни твърдения. А ти, некомплексарино, с какви постижения на твоята родина се гордееш напоследък? Дали с масовите катастрофи по пътищата или с масовата циганизация? Или с "борбата" срещу организираната престъпност начело с прочутата мутра в ролята на министър-председател? Или с лицето, което се нарича президент на България?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Рачко Пръдлето

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "хюманик":

    А ти контактуваш само с лордове и звезди от международна височина, така ли?
  • 9 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Juliy":

    И от къде ще вземеш евтини горива?Чичо ти Сам ли ще ти ги прати,безвъзмездно да си ги ползваш и да го споменаваш с добро.Хахахахахаха.Ти дръж здраво Обама за ..... политиките,пък той горива няма да прати ама брадати и мустакати "безпомощни бежанци" ти праща с хиляди.Пък ти им плащай "поддръжката" от джоба си.Евала ще ти кажат.Глей там ИДИЛ да спечелят и да си направят държава.Че да плъзнат из цяла Европа и да започнат да носят "благополучие и спокойствие",както са учили американските военни инструктори.Все тъй "патриот" и европеец бъди.И след 30 години с чалма ще ходиш,а жена ти с ферджа.

    Коментиран от #12

  • 10 Рачко Пръдлето

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "хюманик":

    И накрая - защо САЩ и компания са се запънали така срещу Башар Асад? Някой ще ми даде ли реални факти? Ама бил сатрап, ама диктатор бил, ама демокрация нямало. И? Във Афганистан, Ирак, Либия и т.н., да не говорим за Саудитска Арабия, има ли демокрация? В САЩ да не би да има демокрация?
    Задавам тези риторични въпроси с цел да провокирам малко мисъл в главите ви, а не да бъда опонент на всички ви.
    Мислете, хора, не плувайте по течението!
  • 11 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    както се казва има подобрение в руската статистика,до сега всички решения на путин имаха процент на удобрение над 100.
  • 12 Juliy

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ярослав Станчев":

    Нещо сте неспокойни "руските"тролове?!
    Чичо Сам в момента произвежда повече горива от Москва и ви го нач.ка много качествено!
    Та, защо това лято руснаците пропуснаха морето и догодина пак ще го пропуснат?!
    Ще пропуснат още много неща.
    Като обновяването на икономиката,повишаване на стандарта, изолацията от света...
    Ембаргото малко по малко ще даде резултати.През това време руснаците сами ще си помогнат да се превърнат аутсайдери.
    А,такива като теб ще трябва денонощно да участвате в хибридната война и да воювате за каузата на ченгето от КГБ !

    Коментиран от #14, #15

  • 13 мдааа

    0 0 Отговор
    Откъде изкопахте тая стъкмистика? Към края на септември положението беше: за участие в сирийския конфликт- 14%, а против – 69%. Значи за 2 седмици се обърнаха напълно, евала!
  • 14 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Juliy":

    Това за горивата може да е вярно само ако идил е официално включена в сащ.

    И що пък не обявите колко от гражданите на сащ одобряват терористичните набези на нато. Малко много ще е неудобна тази статистика за деска, кирчо, кончо, стратко, дошко и ко.
  • 15 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Juliy":

    Не пиши глупости.Стъпвал ли ти е крака на морето тази година?Или по-далеч от американското посолство не си ходил?В Балчик чичо ми има семеен хотел.Само руснаци и румънци имаше при него,тук там някой българин.На Албена ходил ли си?Аз ходих тази година и от руснаци и румънци не можеш да се вредиш.На Топола ходил ли си???Същата работа е и там.Дори имат еднотипни вили и почивен комплекс,в който апартаментите са 80% на руснаци.Това е положението по северното черноморие.По южното не знам как е,но едва ли ще е по-различно.Та не знам дали руснаците са пропускали България тази година,ама май още не са тръгнали.Като почне Обама да праща евтин петрол на България и бензина стане 1 лев тогава ще ти стисна ръката и ще призная,че прав.До тогава не пиши тъпотии,ставаш смешен.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания