Last news in Fakti

21 Декември, 2015 22:10 1 813 1

Лидерът на Хизбула: Израел е отговорен за смъртта на Кантар

  • хизбула-
  • самир кантар-
  • ливан-
  • израел-
  • хасан насрала

Насрала направи телевизионно обръщение след убийството на Кандар в Сирия

Хасан Насрала, лидер на радикалната ислямска шиитска организация Хизбула говори за целенасоченото убийство на прословутия терорист Самир Кантар. В телевизионно обръщение в понеделник той заяви, че Хизбула държи Израел отговорен за убийството.

Насрала обеща, че Хизбула ще отмъсти на всяко място и по всяко време.

Лидерът на шиитската организация обяви, че той и Кантар винаги са знаели, че терористът ще бъде белязан до смъртта си от страна на Израел, защото според него, Израел никога не прощава - за разлика от Хизбула.

Лидерът на терористичната групировка обяви, че смъртта Кантар няма да отслаби палестинската кауза.

Хиляди присъстваха на погребението на Кантар, което се състоя по-рано в понеделник. Сред тях бяха не само висши членове на Хизбула, но и ливански политици и лидери на палестинските фракции в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 1 Отговор
    Ще обясня снимката,защото е добре да се знае:Аллах строго забранява показване на среден пръст на събеседник,но за показалец нищо не пише в корана!