9 Февруари, 2016 12:12 1 280 0

Хакер публикува лични данни на 20 000 служители на ФБР

  • хакер-
  • фбр-
  • служители

Течът е започнал още в неделя

Хакер публикува личните данни на 20 000 служители на ФБР, съобщи Motherboard.

Неизвестният хакер публикува съобщение, че ще разкрие данните, докато се играеше финала на местната футболна лига „Супербол“. Веднага след като мачът започна в неделя вечерта, той публикува данните на 9000 служители. На следващият ден той изкара и тези на останалите.

В списъка са включени имена, имейл адреси и длъжностни характеристики. Там са имената и на 1000 служители на ФБР, които работят в разузнавателния анализ. На този етап от Федералното бюро за разследване отказват да коментират случая. Представител на американското министерство на правосъдието заяви, че в момента се разглежда компонент на информационната система, който съдържа информация за служителите.   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА