Last news in Fakti
  Тема: Украйна

1 Март, 2016 16:21 1 931 8

Виктор Янукович се връща в Украйна

  • виктор янукович-
  • връща-
  • украйна

Той вече планира правни действия по този въпрос

Бившият президент на Украйна Виктор Янукович има планове да се върне в Украйна и е готов да предприеме нужните за това действия. Това заяви неговият адвокат Виталий Сердюк, цитиран от РБК.

„Той планира да се върне в Украйна и ще бъдат предприети правни действия за тази цел. Янукович не е подавал оставка като пълномощен президент. Процедурата по неговото отстраняване бе извършена след грубо нарушаване на украинската конституция“, заяви Сердюк.

Той заяви, че не е запознат с движението и местоположението на своя клиент. Адвокатът заяви, че в момента Янукович не е в списъка на издирваните и може да се движи свободно в целия свят. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УРНГ

    1 0 Отговор
    Ухаа тоя има топки. Бандеровците и неофашистите само го чакат с неговите проруски идеи. Твърде рано е решил да започне контраатака. Ако бях на него щях да изчакам още 4-5 години, за да може съвсем да се отчая народа от управлението на американските гнусори и когато вече се надига новата гражданска война, тогава да влезе като обединител и законен президент върнал се от изгнание.

    Коментиран от #2

  • 2 кроко

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "УРНГ":

    Хич не ги обичам нито американците, дето раздават демокрация с оръжие в ръка по цял свят и демократично казват кой къде може да управлява, нито фашистчетата дето им вършат работата в Украйна, ама и тоя като беше президент корупцията беше отчайваща.

    Коментиран от #4

  • 3 ИСТИНАТА

    1 2 Отговор
    "Именно Русия направи така, че много жители на Украйна да се почувстват украинци. Преди събитията на Майдана много от тях смятаха, че няма голяма разлика между тях и руснаците. А днес украинците възприемат като оскърбление дори мисълта за някаква идентификация с руския агресор.
    В Украйна днес расте едно поколение от млади хора, които не възприемат Русия като страна, с която имат обща история, а като страна-агресор. Което означава, че най-сетне има шанс да се изпълни със съдържание лозунгът "Далеч от Москва", за което са си мечтали поколения наред украинци."

    Коментиран от #5, #7

  • 4 стратокастър

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    Някой да те е питал кого обичаш и кого не обичаш?

    Коментиран от #6

  • 5 999

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "ИСТИНАТА":

    Да но има една поговорка която гласи "Внимавай какво си пожелаваш,че може да ти се сбъдне"
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кольо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ИСТИНАТА":

    Дрънкаш ама абсолютни глупости !!!!! Половината ми рода е в Украйна и повярвай ми всички възприемат Русия , като страна с която ИМАТ обща история а не като агресор! Вярно , че повечето са в Запорожие което си е источна Украйна.
  • 8 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    нека се върне ,ще получи подобаващо правосъдие както и килия,което така или иначе е заслужил!
Новини по държави: