Last news in Fakti

6 Март, 2016 19:14 3 592 8

Почина Нанси Рейгън

  • роналд рейгън-
  • нанси рейгън-
  • сащ-
  • президент
Почина Нанси Рейгън - 1
Снимка: АП/БТА

Почина съпругата на бившия президент на САЩ Роналд Рейгън – Нанси Рейгън, съобщава TMZ.

Тя е издъхнала на 94 години в имението й Бел Еър, потвърдили от нейното семейство. Нанси Рейгън беше първа дама на САЩ от 1981 г. до 1989 г.

През последните години здравето й се влоши. Причината за смърта й спиране на сърцето. Тя ще бъде погребана до съпруга си Роналд Рейгън. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джими

    2 1 Отговор
    бОГ ДА ГИ ПРОСТИ!Дай Боже всекиму такъв живот!
  • 2 стратокастър

    2 1 Отговор
    Роналд Рейган е автора на историческата фраза"МИСТЪР ГОРБАЧОВ,МАХНЕТЕ ТАЯ СТЕНА" като преди това Рейгономиката беше поставила руската икономика на колене!!!Иии... стената вече я няма!!!Който е разбрал уроците на историяна -разбрал !Който не ги е разбрал отново ще застава на колене!!!
  • 3 Бай хой

    1 2 Отговор
    Един не на ял се по малко. А за съществата с робска психика като катъра и стратокатъра нека жалеят за хората съсипали и окупирали България.

    Коментиран от #4

  • 4 Hunter Killer

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    Катъри, робски психики и др.! Въпросът е, че официално (Рейгън) е признат за единия от най-великите американски президенти - факт! Редом до Вашингтон, Линкълн, Айзенхауер, Кенеди. А ти си никому неизвестният... Бай хой (даже с малка буква).
  • 5 Румен Янев

    1 2 Отговор
    Такаааа...Днес изтече новина за една удушена баба в БЪЛГАРИЯ !!! Удушвачът не е взел нищо...просто я е убил !!!Алоооо журналята засрамете се бе!!!!Ама много се засрамете!!!!На кой му пука за задокеанската баба ????Стига с тази Америка бе хора!!!Освестете се!!!!

    Коментиран от #6

  • 6 Димитър Димитров

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Румен Янев":

    Румене тея са платени журналя да не забравяме че сме на 106 място относно журнализма и контрола над медиите!
  • 7 хомосапиенс

    2 1 Отговор
    Светла и памет! Все пак тя беше съпруга на човека който направи така че хода на световната история да се забърза! И без него руснаците щяха да се оттеглят от окупираната източна Европа но той допринесе тоя процес да се ускори и да стане без много сътресения!

    Коментиран от #8

  • 8 Бай хой

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "хомосапиенс":

    Тогава Европа и най-вече България бяха свободни. За разлика от сега когато сме окупирани колонизирани и ограбвани от сащ.

    Отвори си очите.