Last news in Fakti

2 Юни, 2016 09:33 1 249 2

Кървава драма в американски университет

  • драма-
  • американски-
  • университет

Убийство и самоубийство в Калифорния

Убийство и самоубийство са причината за отцепването Университета в Калифорния, съобщи Си Ен Ен.

Професор Уилям Клуг е идентифициран като лицето, което е било убито. Той е преподавател по механично и авиокосмическо инжинерство.

Стрелбата в университета бе открита през тази нощ. Полицията отцепи района на кампуса. Специални отряди обезопасиха учебното заведение. Всички лекции в университета са отменени.

До този момент не се съобщава самоличността на убиеца. Знае се, че той е мъж и че се е самоубил. На този етап полицията съветва местните да избягват региона на университета. В паниката няколко студентите от няколко класа се барикадираха в класните си стаи. След стрелбата стотици полицаи отцепиха района.

С разследването на престъплението се е заел отделът за тежки престъпления в Ел Ей.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 2 Отговор
    Е това е Америка, не трябва да се учудваме. Когато умовете не съдействат, биват убити.
  • 2 kcaniba

    0 0 Отговор
    Нормален универистески ден в една нормална, демократична държава....