20 Юни, 2016 13:48 3 661 5

Овалният кабинет на Бил Клинтън бил като бордей

  • бил клинтън-
  • бордей-
  • овален кабинет-
  • белия дом-
  • сащ-
  • афера-
  • уолтър мондейл

Гари Бърн проговори за похожденията на американския президент

Овалният кабинет на Бил Клинтън бил като бордей - 1
Снимка: БТА/ AP

В Овалния кабинет на бившия американски президент Бил Клинтън е било като в бордей. Това заяви бивш офицер от тайните служби на САЩ, който разкри за още една от аферите на държавния глава.

Бил Клинтън е спал с щерката на бившия вицепрезидент на страната Уолтър Мондейл – Еленор, съобщи News.com.au.

Гари Бърн разкрива в своя книга похожденията на американския президент, на които е станал свидетел по време на службата си в Белия дом.

По думите му Бил Клинтън е имал афера с Еленор Мондейл, която по това време е била телевизионна журналистка. Тя умира през 2001 година на 51-годишна възраст от мозъчен тумор. Името й е свързвано и с Арнолд Шварценегер, както и с барабаниста на „Ийгълс“ Дон Хенли.

Преди години тя е споделила, че с бившия американски президент са били „само приятели“.

Гари Бърн разкрива също така, че Моника Люински имала разрешение за достъп до Белия дом и дори секретен номер, с който директно да се свързва с Овалния кабинет.

По думите на бившия топ служител Люински и Мондейл не са успявали да задоволят сексуалните желания на президента и той е имал връзки и с други жени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАКВО СТРАННО ИМА

    2 0 Отговор
    КАТО НЕ ГО Е ЗАДОВОЛЯВАЛА СЪПРУГАТА СЕКСУАЛНО, ТОЙ Е ТЪРСИЛ ДРУГИ ЖЕНИ
  • 2 BigFoot

    2 0 Отговор
    Не го мислете вие Билито, ако баба Хилъри стане президент, той автоматично става Първата дама! По задължение ще трябва да обгрижва всички лейдита, които се навъртат наоколо. Задачата е трудна, но не и невъзможна... Стискаме палци, дерзай Били!
  • 3 Carfen

    1 0 Отговор
    Предлагам Хилъри като спечели изборите и да преотстъпи Оралния кабинет на Били.
  • 4 хехе

    1 0 Отговор
    бе то няма лошо, все пак мъж е човекът и го е доказал, ама вкусът му е един... аз на негово място какви гаджета щях да съм забърсал, а той - разни дебеланки, а пък тая мондейл е направо като плувкиня в раменете...
  • 5 гост

    1 0 Отговор
    Ами това е доказателство за сегашната кандидатка, жена му. Той явно не е бил доволен от нея, тя не се развежда с него, прости му изневерите, вижда се колко лицемерие има в нея. Ако ще по жени да ходи, но щом тя е в политиката заради него всичко му е позволено. А вкуса му е каквото дойде, щом жената не иска, други може и да искат.
    В интерес на истината за експертизи свърани с неговата пура са дадени 4 пъти повече (60млн) отколкото за разследването на 11 Септември (15млн). Явно според САЩ е по-важно дали и кога са му лапали пурата отколкото дали масовото убийство на хиляди е вътрешна работа, за да имат основание за война. Да не налагат техните ценности, че стават смешни.