Last news in Fakti
  Тема: Украйна

30 Юни, 2016 22:02 1 669 2

Битов сепаратизъм

  • крим-
  • туризъм-
  • украйна

Доброволци унищожават рекламата за почивки в Крим

Битов сепаратизъм - 1

В началото на лятото в Днепър възникна „обществено – политическо движение”, което се бори с „битовия сепаратизъм”, съобщава сайтът colonelcassad.

Доброволци унищожават рекламата за почивки в Крим, посочвайки че така се борят с „туристическия сепаратизъм”, който е разновидност на битовия такъв.

„Това е безпрецедентно, хората няма уважение към загиналите във войната.  Не почитат пролятата кръв и отиват да почиват и да плащат на врага. Ние, украинците, сме против да спонсорираме врага, който сега е анексирал Крим”, поясни доброволката Людмила Хапатко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 tost

    2 2 Отговор
    Ай стига бе ,нали Крим си е украински,шепа бандити не разрешават на украинския народ да ходят на почивка в „собствената“ си държава.
Новини по държави: