Last news in Fakti

14 Юли, 2016 19:57 1 076 3

Доналд Тръмп изравни шансовете си с Хилари Клинтън

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • хилари клинтън-
  • изравни-
  • избори

Към този момент Тръмп и Клинтън имат подкрепата на 40 процента от гласоподавателите

Доналд Тръмп изравни шансовете си с Хилари Клинтън - 1
Снимка: БТА/ AP

Доналд Тръмп изравни шансовете си с Хилари Клинтън за президентския вот. Това показват данните на последното социологическо проучване по поръчка на в. „Ню Йорк таймс“ и телевизионния канал „Си Би Ес“. 

Към този момент Тръмп и Клинтън имат подкрепата на 40 процента от гласоподавателите. Миналия месец Хилари Клинтън водеше с 6 процента. Според в.„Ню Йорк таймс“кандидатът на републиканците Доналд Тръмп е спечелил от скандала с разследването на ФБР срещу Хилари Клинтън. 

Тя бе разпитана от ФБР във връзка с обвиненията, че като държавен секретар е използвала личния си имейл за служебни цели. Тогава Тръмп написа във фейсбук: „Отличен разпит! Благодаря Америка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 2 Отговор
    По добре тои отколкото Клинтън.
  • 2 Нафарфорий

    2 0 Отговор
    Само Дони, никой друг!!!
  • 3 onq s konq

    0 0 Отговор
    Това е един сериозно умствено болен човек,вероятно вследствие на непрекъснатото стресово състояние свързано с управлението огромния му бизнес.Самото му лековато и свръх самоуверено държание ясно показва въпросните признаци на умственото му разстройство и невъзможността да РАЗЛИЧИ БИЗНЕС-ОТНОШЕНИЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ.Факт е как в началото се зарече да направи Путин и Русия "приятели" на САЩ,като не след дълго неврастенично заяви че Русия има обидно и подценяващо отношение към Шатите и следва да си понесе наказанието.Показателно беше и силното му желание да направи визита на Сев.Корея за да се прегърне крепко с ръководителят й,но нещата май така и не се случиха...Защото едно е да се прави на безгрижен палячо след като отдавна милиардите му работят сами за него,съвсем друго е "ядреното куфарче" да му е на една ръка разстояние!