Last news in Fakti

2 Октомври, 2016 14:10 2 144 2

US полицията: Не се обличайте като клоуни, опасно е!

  • сащ-
  • клоуни-
  • полиция-
  • инциденти-
  • предупреждение-
  • то

Зачестяват инцидентите в САЩ с хора, облечени като клоуни

US полицията: Не се обличайте като клоуни, опасно е! - 1
Стопкадър: Youtube

Романът „То“ на Стивън Кинг е настолна книга за всеки читател, харесващ хоръра. Произведението се смята за едно от най-добрите на американски писател. Пословичен е образът на клоуна, който всява страх между редовете на романа и във филмовата екранизация.

Полицията в САЩ обаче предупреди гражданите да не се правят на всяващи страх клоуни, защото това крие рискове. Зачестиха инцидентите на американска територия с хора, облечени по този начин, опитващи се да изплашат случайни минувачи.

Не са малко и клиповете в Youtube, на които клоуни плашат хора, вдигнали чук високо над главата си и тичащи към „жертвите“ си.

През последните дни в Джорджия, Алабама и Вирджиния са били арестувани общо 12 души, съобщи Ен Би Си. Няколко полицейски началници изразиха тревогата си и призоваха хората да не се обличат по този начин, защото е опасно както за тях, така и за другите.

В Южна Каролина пък се появи информация, че хора, облечени като клоуни, се опитвали да приканят малки деца в гората. Полицията и в други точки на САЩ е на крак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол

    1 0 Отговор
    Може ли да се.правим на Снегурочка и Дет Мороз?
  • 2 А стига бе

    1 0 Отговор
    Я ....Стивьн Кинг е написьл роман за нашият сьфорумник ТО....