Last news in Fakti

6 Ноември, 2016 12:14 1 513 10

Русия ще се меси в изборите на европейски държави

  • русия-
  • избори-
  • европа

Основни цели са Германия, Франция и Холандия

Русия ще се меси в изборите на европейски държави - 1
Снимка: БТА/AP

Русия има планове през следващите две години да се намеси в изборите на страни от ЕС, пише The Wall Street Journal, цитирайки длъжностно лице от администрацията на Барак Обама.

Кремъл ще се опит да опита повлияе на изборите във Франция, Германия и Холандия, които ще се проведат през следващата година.

„Предстоящите избори в Германия и Франция имат значително геополитическо значение за Русия“, заяви експерта от Фонда за опазване на демокрацията Паси Еронен. Според него дори тези намеси да не дадат резултат, те ще помогнат на дългосрочните цели на Владимир Путин да всее хаос в редиците на своите противници преди изборите в Русия през 2018 г.

В този случай западните лидери ще са твърде заети със своите проблеми, за да коментират изборите в Русия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман от наркомани АМАН

    0 0 Отговор
    Напоминаем что терористи окупировали самая руская республика со столица КИЕв.БОлее срок милионов Важние пострадали тежало А МОСКВА И БРЮксЕЛ ДоВОЛНИ
  • 2 Диди

    0 0 Отговор
    Не ни изненадахте с тази статия.
  • 3 Salvatore

    0 0 Отговор
    Хайде престанете с тези небивалици и обвинения, стига с тази Русия. На всички е ясно, че действията на Русия не са агресия и са "отбранителен характер".
  • 4 Фронто

    0 0 Отговор
    "Ще се меси"!? Войската им с партенки и ботуши щото не могат чорапи да си изплетат и връзки заобувки да оплетат,щели 'да се месят'! В градовете в комуналки живеят,а в селата не знаят що е твърда настилка_ще се месели! Свободният свят е виновен-това го отрежи от всичко и от глад да умира! Боклукът щял 'да се меси',къде? _ В развтата Европа!?!

    Коментиран от #5

  • 5 Патето Яки

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Фронто":

    Фронто ясно е че не си ходил войник или си бил писар, най доброто за аскера е партенки от памучен бархет. Чорапи носят само мамините синчета и плачат от наранени крака.
    Не се плаши от зелените вежливи човечета това си го измисли Роско.

    Коментиран от #10

  • 6 Истината

    0 0 Отговор
    Фронто,ти излизал ли си от твоето село някъде? Отиди и виж къде е отишла Русия,а на Москва логат да завиждат всички европейски столици. Това ти го казва човек който гие видял с очите си,а не са му диктували какво да гледа и да пише. сорос.
  • 7 Рамбо

    0 0 Отговор
    Русия да се меси.,,никога. Еечем праща мирни бомби и оръжив. Само, хуманитарни неща като кибер,сс ит.н.Даже автоматично могат да изпратят до всяка точка на земното ккълбо.Дано не се стигне до канибализъм масово.

    Коментиран от #9

  • 8 Д'Мин

    0 0 Отговор
    Путин запали камината в Кремъл! И после Русия не била виновна за глобалното затопляне! Ай шъ им съ и рашъните, шъ им съ и, пу да им съ и рашъните!!!
  • 9 tost

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Рамбо":

    Ко каза,ко..................
    Май си прекалил с дрогата
  • 10 Мършата

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Патето Яки":

    Партенките са г.з . 2 години и половина,никога не съм навивал партенки и никога съм нямал проблеми. Излишна загуба на време са тия партенки и тяхното безкрайно навиване. А при тревога???