14 Ноември, 2016 16:32 1 764 5

Тимошенко призовава за трети Майдан (видео)

  • тимошенко-
  • майдан-
  • украйна-
  • юлия тимошенко

На хората просто им е писнало, заяви тя

Тимошенко призовава за трети Майдан (видео) - 1
Снимка Архив АП/БТА

Юлия Тимошенко призова украинците да излязат на 15 ноември на трети Майдан.

Лидерът на Общоукраинско обединение "Баткившчина" призова за безсрочна акция в центъра на Киев.

По думите на Тимошенко, президентът на Украйна Петро Порошенко и Националната банка на Украйна са станали опора на корупцията, а държавният глава е назначил на ключови места свои бизнес партньори.

Юлия Тимошенко заяви, че властта нарича протестиращите „ръката на Кремъл“, но „на хората просто им е писнало“. „Те се прикриват зад войната, а самите те корумпират и грабят страната. Или хората ще е обединят, или тази власт просто ще унищожи украинската нация и украинската държава“, заявява Тимошенко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бит потрошенко

    0 0 Отговор
    Опс, случи се тва дето се и очакваше(всъщност още не се е случило но съвсем скоро ще стане)Оказа се, че "добрата" Европа и братския американски народ нямат намерение да "помагат" както се очакваше в Украйна, а след като скъсаха пъпната връв с Русия народа огладня здраво и сега се чудят каква да я подхванат, и пак се заговори за майдан, тоя път срещу "новата проевропейска и пронатовска власт" в страната, и тоя майдан ша бъде страшен, щото в предните участваха предимно купени провокатори, които се опитваха да увличат и част от обикновените хора, а сега основата ще бъдат гладните, бедните, онеправданите, а бъдете сигурни че те са мноооооого повече, тъй че ако тоя смешен и жалък продажен клоун Потрошенко не успее да избяга навреме лошо му се пише
  • 2 Марио Ангелов

    0 0 Отговор
    Пратете я в манастир тая!
  • 3 Петро Първи

    0 0 Отговор
    Какъв манастир бе пич. Тя не беше ли в затвора? Западът й помагаше, защото правеше сделки с Русия. И сега кво, ще сваля Петро.
  • 4 кроко

    0 0 Отговор
    Сега е момента, силите в САЩ са заети с избора на тръмп и докато се усетят трябва да изметете американските подлоги от властта.
  • 5 Kcaniba

    0 0 Отговор
    излязоха наяве всичките им л..на наяве!!!
    шдеята не е била за по добър живот на украинските граждани, а спънки в руско-украинската икономики!!!
    Амерска база в Крим и т.н.
    Крим вече е руски, бази пендоски няма да има, но пък на кой му пука за 40 млн гладни!!!!
Новини по държави: