Last news in Fakti

22 Февруари, 2017 02:44 1 009 6

Естония: НАТО да се пази от руски провокации

  • естония-
  • руски-
  • нато

Вече са предупредени британските военни, които ще бъдат разположени в страната

Главата на външното разузнаване на Естония Мик Маран заяви, че Русия може да готви провокацииза войниците на НАТО, съобщи РБК.

В момента НАТО разполага допълнителни свои сили в страните от Източна Европа. Според Маран провокациите трябва да дискредитират плановете на НАТО за укрепването на Балтийските държави, като той вече е отправил предупреждение към британските военни, които трябва да пристигнат в страната му.

„Военните няма само да си стоят в базите, а и ще излизат из градовете. Точно там може да се търсят провокации“, заяви Маран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ще излизат из градовете

    9 4 Отговор
    Прав е - 39% от населението на Естония са с паспорти за двойно гражданство и в 32% е посочено руско гражданство! Има защо да се тревожи...

    Коментиран от #4

  • 2 Очо

    16 2 Отговор
    Да не стане като у нас-двама селски алконафти опердашиха великите натовци...-май от това ги е страх...
  • 3 Kcaniba

    8 9 Отговор
    Няма нищо страшно щом натовците са там страхливите ушанки няма да се решат да правят провокации.
  • 4 Киро

    7 9 Отговор

    До коментар #1 от "ще излизат из градовете":

    Естония няма нищо общо с алкохолизирана Ушанкария, а това "население" с руски паспорти всъщност е отказали ушанки да си тръгнат, заселени там от Империята на злото между 1945-1990.

    Лесно е да се видят "руските паспорти" по улиците на Талин, от сутринта са пияни и се търкалят по улиците, а пред пристанището са цяла тумба!

    Странно защо не щат да си ходят, като в Ушанкария било толкова хубаво...?!?
  • 5 Kcaniba

    9 7 Отговор
    а бре ушанки и партенки!!!
    стойте си на ос..ните г...ве и нека нато ви пази!!!
    относно провокациите, кой простете доближил границите си на изток и кой е струпал армиите си по границите с Русия?!?!
    Провокатора квичи - дръжте провокатора!!!
  • 6 ГовНАТО ще пусне воловете по инерция

    2 1 Отговор
    Съмнения няма като видим колко кухи лайки ли дериват в България. И какво е човешкото качество на европейския Елит! Безумие вървейки към военна провокация с Русия където всяка една стран се надява на другите. Нима не знаем че общото агне и вълци не го ядът? Държим се брутално, безотговорно, прекаляваме и нямаме намерение да се осъзнаем и спрем!
Новини по държави: