Last news in Fakti

5 Март, 2017 08:35 757 2

Обама отрича да е подслушал Тръмп

  • барак обама-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Неговата администрация не се е месила на министерство на правосъдието

Барак Обама никога не е разпореждал подслушване на разговорите на Донадлд Тръмп. Това заяви говорител на бившия президент, цитиран от Би Би Си.

През вчерашния ден сегашният президент на САЩ обвини своя предшественик, че го е подслушвал по време на предизборната кампания.

"Президентът Обама или Белия дом никога не са разпореждали подслушването, на който и да е гражданин. Наше правило беше никога да не се месим в независимите разследвания на министерството на правосъдието", заяви говорителят Кевин Люис.

"Никой президент не може да разпореди подслушване. Има си ограничения." Това беше заявено от бившия съветник по външната политика на Обама - Бен Рос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    0 3 Отговор
    Няма вече никакво значение вече дали някой е подслушвал , Трамп си го премести в левия , а Обама в десния , а вие ни занимавате с глупави шпионски истории.
  • 2 краварско тролче

    3 1 Отговор
    ше отрича като комунист на разпит, нали така беше поговорката и на калъп да те хванат, пак отричай.